Gaat u mee naar Belek (Turkije)?
11 t/m 18 maart 2024

Beste golfers,

ik heb weer een leuke reis in de planning staan van 11 t/m 18 maart 2024. Deze keer reizen we naar golfmekka Belek (Turkije), waar we in het fijne 5* Cornelia De Luxe Resort verblijven. Deze reis is zeer geschikt voor golfers die nog niet zo veel ervaring hebben.

We vliegen met SunExpress van Düsseldorf naar Antalya, waarvandaan we per privé transfer naar het hotel worden gebracht (en vice versa). Conform het voorlopige vluchtschema hebben we een vroege heenvlucht (om 07:50 uur) en vliegen wij een week later in de vroege avond (om 17:50 uur) terug. De tijden zijn nog wel onder voorbehoud.

Tijdens deze reis zijn 5 greenfees per persoon inbegrepen: u speelt 4 keer op de Cornelia Golf Club, ook wel bekend onder de naam 'Faldo', en 1 keer, als kers op de taart, op de spectaculaire Lykia Links GC. Op de speeldagen beginnen we met een ochtendtraining en tijdens het spelen coach ik u in de baan zodat u het geleerde meteen in praktijk kunt toepassen. De lessen worden in groepsverband gegeven.

Het hotel is direct aan het zandstrand gelegen en beschikt over meerdere restaurants, gezellige bars en een verwarmd binnenbad. Daarnaast kunt u na het golfen terecht in de heerlijke Crassula Eco spa met stoombaden, saunas en Turks Hamam, waarvan u gratis gebruik kunt maken; enkel behandelingen en massages zijn tegen betaling. Wie na het golfen nog niet uitgeput is kan terecht in de gym of een strandwandeling maken.

We verblijven in he hotel op basis van all inclusive: ontbijt, lunch en diner in buffetvorm zijn in uw reissom inbegrepen, net als de door het hotel geselecteerde alcoholische en non-alcoholische dranken in de restaurants en bars. Premium drinks en á la carte dineren zijn tegen bijbetaling. Daarnaast geldt de all-inclusive formule ook in het clubhuis van de hoteleigen Cornelia Golf Club!

De reis wordt uitgevoerd door YourTravel Kathrin Puls (aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds). Verzeker u van uw plaats en schrijf snel in. De reis gaat door bij minimaal 7 deelnemers.

 

Groetjes

Bas Scheepens

06-43 87 08 85

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren