Aanmelden

Happy sales door het selecteren van het winnende bidteam, voorkomen van meest gemaakte fouten in de uitvoering en duurzame verankering van de opgedane kennis. Dit zijn de thema's tijdens het seminar op donderdag 20 januari 2022.

 

Hoofdspreker is Dr. Dean Kashiwagi. Hij presenteert zijn eerste Best Value Sales boek. Een waardevolle primeur voor Nederland die u niet wilt missen! 

 

Als iemand de Best Value aanpak kent dan is het de familie Kashiwagi wel! Dr. Joseph Kashiwagi behandelt de ins en outs hoe je de Best Value Approach duurzaam verankert binnen organisaties. Wat wordt er bedoeld met duurzaam? Dat hoor je tijdens het seminar;)

 

Wat zijn de belangrijkste succesfactoren in de uitvoeringsfase? Dit is een vraag waar je hoogstwaarschijnlijk niet 1-2-3 antwoord op kan geven. dr. Pascal Evertz geeft hier een pragmatische workshop over. Wist je dat bonus-malus afspraken vaak geen succesfactor zijn? Daartegenover is risicomanagement wel een succesfactor! Zo kan Pascal nog wel tien  andere factoren opnoemen die invloed hebben. Zorg dat je het niet mist!

 

Moeite met een winnend tenderteam opbouwen? Nieuwsgierig hoe jij je team naar de volgende stap brengt? Marco van Aarle behandelt dit. Een echte expert  met > 25 jaar ervaring in het creëeren van een winnend team/de juiste mensen selecteren. Marco licht toe hoe je door het winnend team assesment in te zetten je winkans vergroot.

 

Nu weet je:

  • Hoe bouw ik een goed tenderteam op!
  • Wat de succes-en faalfactoren zijn bij projecten
  • En hoe je de Best Value Aanpak duurzaam kan toepassen.

Maar, hoe laat je de beste winnende indruk achter?

 

Hier gaat Jolanda Lempers alles over vertellen, Jolanda Lempers is niet alleen tenderspecialist, maar ook imago specialist! Welke kleuren moet je dragen? Wat is de beste houding? Dit zijn allemaal factoren waar je onbewust toch op wordt afgerekend. Hoe zet je de 4 vormen van taal (woord, kleur, lichaam en cijfers) bewust in. Hier nooit meer de fout in gaan? Dan ga je zeker belang hebben bij de workshop van Jolanda!

 

Ticketkeuze vereist, maar er zijn geen beschikbare tickets. Neem contact op met de organisator.
Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren