Golfreis Zuid-Spanje
5* FAIRPLAY GOLF RESORT & SPA
31 oktober t/m 07 november 2023
 

Beste golfers, 

op verzoek van velen zijn wij voor onze reis in het najaar op zoek gegaan naar een nieuwe locatie. Een keer iets anders maar wel weer een leuk hotel direct aan de golfbaan gelegen en waarbij (bijna) alles inbegrepen is. Het was even zoeken maar het is gelukt! We gaan wederom naar Zuid-Spanje en verblijven deze keer in het 5* Fairplay Golf & Spa Resort in Benalup-Casas Viejas; tussen Cadiz en Malaga, aan de voet van natuurpark "Los Alcornocales" gelegen. 

Bent u op zoek naar rust & ontspanning, lekker eten en heerlijk golfen? Dan bent u in dit hotel aan het juiste adres. Het ligt in een rustige omgeving, pal aan de gelijknamige 18-holes golfbaan met pro-shop en beschikt over 134 kamers, 1 buffet restaurant, 2 á la carte restaurants, 1 bar (Hoyo 19), gym, 2 tennisbanen en een grote spa (tegen betaling). Er is ook een buitenbad (niet verwarmd) met bar, het is echter niet zeker of deze eind oktober nog geopend zullen zijn. 

De architectuur van het hotel verdiend het om benoemd te worden; het resort moest harmonisch opgaan in de omgeving en is daarom ontworpen in de stijl van een traditioneel wit Spaans dorpje. In het hoofdgebouw zijn de receptie, spa, gym,  restaurants en overige faciliteiten ondergebracht, de kamers bevinden zich in de aangrenzende bijgebouwen. Op weg naar uw kamer wandelt u als het ware door een klein Andalusisch dorpje; houd er rekening mee dat u her en der trappen dient te lopen. Het hotel ligt op een kleine heuvel waardoor u een prachtig uitzicht heeft op het omringede landschap.

De schitterende 18-holes baan (par 73) van Fairplay werd in 2002 ontworpen door Baron Paul Rolin en is ruim opgezet, met gloeiende greens en geonduleerde fairways. Wie goed ter been is kan deze baan prima lopen; anders zijn er ter plaatse trolleys en buggies te huur. De fairways zijn wijd en hierdoor lijkt de baan op het eerste gezicht makkelijk, maar dankzij de strategisch geplaatste bunkers en diverse waterhindernissen (maar liefst 7 meren) biedt de baan voldoende uitdaging voor golfers van alle niveaus en is het een feestje om hier meerdere dagen te spelen.

Op dinsdag 31 oktober vliegen wij vroeg in de ochtend met Transavia van Eindhoven naar Sevilla, waar vandaan we per privé transfer naar het hotel in Benalup-Casas Viejas worden gebracht.  Hier verblijven wij 7 nachten op basis van all-inclusive, spelen wij 5 maal 18 holes op de golfbaan van het hotel en ontvangt u op alle 5 dagen golfles van ons. 


De golfbaan ligt direct aan het hotel, u stapt het hotel uit en staat direct op de baan - en vanaf hole 18 stapt u zo het 'clubhuis' binnen: bar Hoyo 19 waar u onder het genot van een drankje na kunt genieten van uw ronde en de zonsondergang (zie de foto hierboven). We dineren alle avonden in het hotel, waarvan 6 avonden in buffetrestaurant "Acebucher" en 1 avond in restaurant "Mar e Campo" (set menu). Tijdens uw verblijf kunt u 1 keer gratis gebruik maken van de spa (1,5 uur) met o.a. jacuzzi, sauna, hammam; eventuele behandelingen of extra toegang tot de spa is tegen betaling. Dinsdag 7 november worden we vroeg in de ochtend weer opgehaald en per privé transfer naar de luchthaven van Sevilla gebracht. In de vroege namiddag landen we weer op Eindhoven.

Zoals voorgaande jaren wordt de reis uitgevoerd door YourTravel Kathrin Puls (lid van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds) en ook deze keer hebben we al weer veel voorinschrijvingen! We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol is vol, dus wilt u zeker zijn van een plek op deze reis schrijf u dan zo spoedig mogelijk in!

 

Mike & Ruud, Golfschool Geldrop

Kathrin Puls, YourTravel

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren