Golfreis Zuid-Spanje
4* IBEROSTAR ROYAL ANDALUS
19 t/m 26 november 2024
 

 

Beste golfers,

vanwege grote navraag lanceren wij nu alvast onze golfreis voor het najaar van 2024:

Van dinsdag 19 tot en met dinsdag 26 november 2024 strijken wij neer in het 4* Iberostar Royal Andalus , gelegen in Zuid-Spanje (Chiclana de la Frontera, regio Cadiz); een gezellig hotel direct aan het brede zandstrand gelegen, op zeer korte afstand van de hoteleigen 36-holes golfbaan én met verblijf op basis van all inclusive. Het hotel heeft de afgelopen vijf jaar een renovatie ondergaan en de kamers en openbare ruimtes hebben een frisse look gekregen.


Bent u op zoek naar een gezellig hotel aan zee, lekker (onbeperkt) eten & drinken en heerlijk golfen? Dan bent u in dit hotel aan het juiste adres. De plaats Chiclana de la Frontera is een beetje het Zandvoort aan Zee van Spanje. In de zomermaanden is dit hotel zeer geliefd bij Spaanse gezinnen, maar buiten de schoolvakanties en in de winter is het een heus golfwalhalla met 36 holes bijna voor de deur.

Iberostar staat bekend om zijn goede keuken en er zal u hier dan ook aan niets ontbreken. Na het diner kunt u nog even lekker uw benen strekken tijdens een strandwandeling langs de Atlantische Ocean, terwijl de durfals misschien zelfs een (frisse!) duik in zee nemen. 

 

De Real Novo Sanctie Petri Golf Club is host van twee prachtige 18-holes banen, een van de eerste banen in Spanje die door Severiano Ballesteros ontworpen zijn. De banen zijn zo ontworpen, dat zowel de beginnende als ook gevorderde golfer met plezier kan spelen. Niet voor niets is de baan geregeld host van grotere toernooien. De eerste holes van de iconische baan Mar & Pinos (course A) hebben brede fairways, maar goed geplaatse waterhindernissen en de route door het pine tree bos zorgen voor uitdaging. De tweede baan, Centre (oftewel course B), is een uitdagende en memorable par 72 baan met diverse waterhindernissen en oneven terrein. Vanaf sommige holes heeft u een spectaculair uitzicht over de Atlantische Oceaan!

De golfbaan ligt vlakbij het hotel en dankzij de kosteloze shuttle-service staat u in minder dan 5 minuten op de teebox. Wilt u liever te voet naar de golfbaan? Dat is ook mogelijk, u bent dan ca. 10-15 minuten onderweg.

 

Op dinsdag 19 november vliegen wij met Transavia van AMSTERDAM naar Sevilla, waar vandaan we per privé transfer naar het hotel worden gebracht (late aankomst). Hier verblijven wij 7 nachten op basis van all-inclusive, spelen wij 5 maal 18 holes en ontvangt u op alle 5 dagen golfles van ons. Dinsdag 26 november worden we weer opgehaald en per privé transfer naar de luchthaven van Sevilla gebracht voor onze terugvlucht naar AMSTERDAM.

 

Zoals voorgaande jaren wordt de reis uitgevoerd door YourTravel Kathrin Puls (lid van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds) en ook deze keer hebben we al weer veel voorinschrijvingen! We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol is vol, dus wilt u zeker zijn van een plek op deze reis schrijf u dan zo spoedig mogelijk in!

 

Mike & Ruud, Golfschool Geldrop

Kathrin Puls, YourTravel

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren