Unmute yourself is here to stay

 

Het is alweer een geruime tijd geleden dat de coronacrisis en daaruit voortvloeiende intelligente lockdowns ervoor zorgden dat wij IIR-ers ineens vanuit huis moesten gaan werken. Het oude normaal komt niet meer terug. Hybride werken heeft de toekomst. Het is een van de leerpunten van de coronacrisis: 'Nederland heeft laten zien dat thuiswerken werkt en veel mensen willen dat gedeeltelijk blijven doen.’, schreef minister Van Gennip van Sociale Zaken aan de Tweede kamer.
 

Inmiddels is door het Rijk voorzien in allerlei technische en technologische voorzieningen. Maar hoe laat jij je als professional je het beste horen in een hybride werkomgeving? Ofwel unmute yourself!
 

Om goed te unmuten zijn de competenties contactgerichtheid, luisteren en inlevingsvermogen van belang. Unmute yourself is vooral een kwestie van houding. Je wordt pas goed gehoord als er sprake is van een goede samenwerking waar je goed kunt luisteren en kunt inleven in de ander. 
Unmute yourself is ook het thema van de @IIR-2daagse 2022. Tijdens deze editie gaan we met z’n allen unmuten. Er is een mooi programma samengesteld met diverse aansprekende activiteiten. 

Hoe unmute jij je?

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren