Back to the Future!

De tijd lijkt de afgelopen twee jaar even stil te hebben gestaan. Na ruim 1,5 jaar werken vanuit huis, vergaderen via de webcam, heel veel app- en belverkeer, geen reistijd en verlaten kantoorpanden, ontmoeten we elkaar op 4 en 5 november weer ouderwets in het echt bij de @IIR2daagse 2021. Tijdens deze editie van de 2daagse maken we met z’n allen een unieke tijdreis door de afgelopen 1,5 jaar én halen we herinneringen op aan de 11 jaar die I-Interim Rijk inmiddels bestaat.

We hebben een mooi programma samengesteld waarin - net als in de film die 36 jaar geleden uitkwam - tijdreizen centraal staat. Samen blikken we terug op vervlogen tijden en kijken we vooruit naar de toekomst.

Het thema Back to the Future past bij het veranderingsproces dat I-Interim Rijk doormaakt als organisatie, als onderdeel van UBR en als 'bedrijf' dat zich moet aanpassen aan de maatschappelijke veranderingen om ons heen. In het programma is er ruimte voor wat nostalgie en vooral veel aandacht voor netwerken, bijpraten, plezier en ontspanning. De activiteiten op dag 2 zijn een uitstekende gelegenheid om Amsterdam te verkennen en de stad eens van een andere kant te bekijken.

Klik op de verschillende tabbladen om te ontdekken wat je allemaal kunt doen en waar je rekening mee moet houden tijdens deze 2daagse!

 

Your future is whatever you make it. So make it a good one.

 

 

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren