Presentatie voor pers, partners en publiek

Woensdag 28 oktober 2020 - 15:00 uur tot 16:30 uur

In 2022 is Leiden een jaar lang European City of Science: de wetenschappelijke hoofdstad van Europa! Sinds de stad deze bijzondere ambitie voor het eerst heeft uitgesproken, zijn vele plannen gesmeed en ideeën naar voren gebracht.

Nu is tijd om boter bij de vis te doen. Op woensdag 28 oktober presenteert directeur Meta Knol de nieuwe koers van Leiden European City of Science, tijdens een live uitzending vanaf een bijzondere locatie in Leiden. We nodigen u van harte uit hierbij virtueel aanwezig te zijn.

Tijdens deze online presentatie voor pers, partners en publiek onthullen wij het centrale thema van Leiden European City of Science 2022. We vertellen u meer over onze missie en over het inhoudelijke programma. We hebben leuk én belangrijk nieuws te delen. We laten de nieuwste versie zien van onze succesvolle trailer, Alice, the movie. En uiteraard maken we ook ruimte voor het beantwoorden van uw vragen.

Met Leiden European City of Science blazen we het publieke leven na de coronacrisis in 2022 weer nieuw leven in. Staat u of uw organisatie ook te popelen om mee te doen? Meld u dan snel aan via deze website voor 28 oktober. 

Graag tot dan!

Meta Knol (Directeur) en Lucien Geelhoed (Intendant)

Wetenschap, kennis en kunde zitten in het Leidse DNA; niets voor niets is het de Stad van Ontdekkingen, boordevol kennis en cultuur. Logisch dus dat Leiden in 2022 het Europese podium wordt van het Nederlandse kennisveld. Leiden European City of Science biedt in 2022 een programma van 365 dagen voor iedereen met een nieuwsgierige geest. Samen met de stad geven we vorm en inhoud aan een bijzondere reeks activiteiten waarin wetenschap en samenleving worden verbonden. Iedereen kan meedoen: van internationale topwetenschappers tot lokale Willie Wortels.

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren