Bezoekersregistratie

Bezoekersregistratie

Bezoekersregistratie voor evenementen is een tijdrovend werk. Bezoekersregistratie wordt nog vaak met de hand gedaan, zodat het registreren van elke deelnemer veel tijd in beslag neemt. Online bezoekersregistratie is dan de oplossing. Online bezoekersregistratie automatiseert de bezoekersregistratie in zijn geheel, zodat u geen enkel omkijken meer heeft naar de bezoekersregistratie voor uw evenement.

Bezoekersregistratie online

Online bezoekersregistratie

Online bezoekersregistratie houdt in dat uw aanmeldformulier digitaal wordt ingevuld door elke deelnemer. Bezoekers krijgen dan direct een registratie bevestiging en indien nodig een betalingsbevestiging. Bij een betaald congres of workshop is het zeer tijdsbesparend om naast online bezoekersregistratie ook online betalingen te accepteren. Deze diensten zijn bij aanmelder.nl heel simpel gemaakt. Hiernaast betaalt u geen vaste kosten voor bezoekersregistratie bij aanmelder.nl.

Bezoekersregistratie congres

Bezoekers registreren, hoe begin ik?

Bij aanmelder.nl kunt u letterlijk in 10 minuten een evenement zoals een congres, workshop of seminar online opzetten. U maakt dan een online aanmeldformulier aan met daarin de vragen die u wilt stellen aan bezoekers. Vervolgens gaat de online bezoekersregistratie helemaal vanzelf en heeft u geen omkijken meer. Op elk moment kunt u de stand van uw bezoekersregistratie inzien, zodat u weet welke bezoekers zich registreren en hoeveel bezoekers u kunt verwachten.

Voordelen van online bezoekersregistratie

Online bezoekersregistratie bespaart u 20 uur registratie werk per 100 bezoekers. Dit is de tijd die u normaal besteedt aan bezoekersregistratie met de hand of via bijvoorbeeld Excel. Hiernaast krijgt u met online bezoekersregistratie alle registratie informatie handig in lijsten en overzichten die altijd up-to-date zijn. Ook kunt u eenvoudig uitnodigingen, herinneringen en enquetes sturen naar alle bezoekers die zich geregistreerd hebben.

Online bezoekersregistratie en online betalingen

De combinatie van online betalingen, via bijvoorbeeld iDEAL of credit card, en online bezoekersregistratie is heel krachtig voor congressen en workshops. U ziet in een oogopslag welke bezoekers hebben geregistreerd en op welke manier zij hebben betaald. Zo houdt aanmelder.nl uw financiele administratie bij.

Bezoekersregistratie en communicatie

Als bezoekers zich online registreren via online bezoekersregistratie kunt u uw voordeel doen door ook uw bezoekers direct groepsberichten te sturen met aanmelder.nl. Groepsberichten worden aan alle bezoekers gestuurd omdat door online bezoekersregistratie bekend wat de e-mailadressen van uw bezoekers zijn. Zo maakt online bezoekersregistratie dus ook snelle marketing van uw congres of workshop mogelijk.

Hiernaast is online bezoekersregistratie de manier om uw bezoekers te laten zien dat uw evenement professioneel omgaat met de organisatie. Geautomatiseerde bezoekersregistratie zorgt er voor dat bezoekersgegevens niet verloren gaan en dat geregistreerde bezoekers altijd een badge vinden bij binnenkomst. Zo is online bezoekersregistratie een voordeel voor zowel de organisator als de bezoekers van een congres of workshop.