Bezoekersregistratie

Inzicht, overzicht en controle over de gehele bezoekersregistratie. Informatie waar je als organisator op zit te wachten.

Start nuMaak vrijblijvend een evenement aan. In 5 minuten staat jouw formulier online!

Bezoekersregistratie online

Als event organizer besteed je tijd aan het programma, deelnemersregistratie en event communicatie. Na het uploaden van een deelnemerslijst en het versturen van de uitnodigingen, kunnen deelnemers zich online aanmelden door een aanmeldformulier in te vullen. Als organisator houd jij een up-to-date overzicht op de status van de registraties.

bezoekersregistratie van aanmelder.nl

Bespaar tijd en frustratie

Met online bezoekersregistratie bespaar je zo'n 20 uur aan registratiewerk per 100 bezoekers. Daarnaast ben je op ieder moment op de hoogte van de registraties voor het evenement. Het begint bij het maken van een aanmeldformulier voor bezoekers. Stel eenvoudig een aanmeldformulier samen met verschillende soorten vragen. Bezoekers krijgen na het aanmelden direct een bevestiging. 

Slimme koppeling met facturen

De wens om op factuur te betalen bij zakelijke evenementen en congressen is eerder regel dan uitzondering. Als organisator krijg je dus onherroepellijk te maken met debiteurenbeheer. Bij aanmelder.nl worden de betalingen aan facturen gekoppeld. Na afloop van het evenement krijg je voor alle inkomsten uit kaartverkoop één verzamelfactuur van aanmelder.nl. Wel zo overzichtelijk!

bezoekersregistratie met on-site check-in

Scan & Badge op je evenement

De entree van je evenement wil je professioneel aanpakken en bovenal soepel laten verlopen. Daarom is er Scan & Badge: on-site check-in van deelnemers en badge printing. De Scan & Badge printers printen binnen enkele seconden de fullcolor badge van de ingecheckte deelnemer. Het ontwerp van de badge bepaal je zelf. Door de koppeling te maken met antwoorden uit het aanmeldformulier kun je de badge kleurcoderen. Spreker, deelnemer en standhouder met een aparte kleur bijvoorbeeld, maar ook tafelindeling of dieetwensen kun je kenbaar maken op de badge. 

Een prijsplan voor ieder evenement

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Er zijn drie pakketten: Standard, Professional en Academic. Bekijk hier de pakketten hier en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl en de verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Pas op het moment dat je ervoor kiest om aanmelder.nl te gebruiken voor de deelnemersregistratie van je evenement, publiceer je het evenement in je Dashboard. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 

Lees ook over Congresregistratie

Guido Bezoekersregistratie
Guido helpt je graag verder.

Bel me even op +31 (0)15 2400119

Of:

Super support

Wij zijn er voor je! We helpen jou om je evenement zo slim mogelijk te organiseren.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!