Bezoekersregistratie

Inzicht, overzicht en controle over de gehele bezoekersregistratie: dat heb je met aanmelder.nl. Zo zie je wie zich heeft aangemeld, voor welke programmaonderdelen, en krijg je wekelijks een update. Informatie waar je als organisator op zit te wachten.

Start nuMaak vrijblijvend een evenement aan. In 5 minuten staat jouw formulier online!

Bezoekersregistratie online

Bezoekersregistratie voor evenementen is een tijdrovend werk als het proces niet goed geautomatiseerd is. Online bezoekersregistratie is de oplossing. Na het uploaden van een deelnemerslijst en het versturen van de uitnodigingen, kunnen deelnemers zich online aanmelden door een aanmeldformulier in te vullen. Als organisator houd jij een up-to-date overzicht op de status van de registraties.  Alle features van het bezoekersregistratie zijn bij aanmelder.nl heel simpel gemaakt. Zo kun je gemakkelijk evenementen organiseren.

bezoekersregistratie van aanmelder.nl

Bespaar tijd en frustratie

Met online bezoekersregistratie bespaar je zo'n 20 uur aan registratiewerk per 100 bezoekers. Daarnaast ben je op ieder moment op de hoogte van de registraties voor het evenement. Het begint bij het maken van een aanmeldformulier voor bezoekers. Stel eenvoudig een aanmeldformulier samen met verschillende soorten vragen. Bezoekers krijgen na het aanmelden direct een bevestiging. 

Slimme koppeling met facturen

De wens om op factuur te betalen bij zakelijke evenementen en congressen is eerder regel dan uitzondering. Als organisator krijg je dus onherroepellijk te maken met debiteurenbeheer. Bij aanmelder.nl worden de betalingen aan facturen gekoppeld. Bezoekersregistratie met aanmelder.nl maakt niet alleen jouw leven gemakkelijk, zo ook dat van je boekhouder. Na afloop van het evenement krijg je voor alle inkomsten uit kaartverkoop één verzamelfactuur van aanmelder.nl. Wel zo overzichtelijk!

bezoekersregistratie met on-site check-in

Bezoekersregistratie on-site met Scan & Badge

aanmelder.nl biedt naast bezoekersregistratie ook on-site check-in bij de aanvang een evenement. Bekijk hierodner hoe Scan & Badge er in de praktijk uitziet!

Lees ook over Congresregistratie

Guido Bezoekersregistratie
Guido helpt je graag verder.

Bel me even op +31 (0)15 2400119

Of:

Super support

Wij zijn er voor je! We helpen jou om je evenement zo slim mogelijk te organiseren.

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!