Bezoekersregistratie

Online bezoekersregistratie maakt evenementen organiseren sneller, efficiënter en zorgt voor een hogere opkomst.

Start nuMaak vrijblijvend een evenement aan. In 5 minuten staat jouw formulier online!

Bezoekersregistratie

Inzicht, overzicht en controle over de gehele bezoekersregistratie: dat heb je met aanmelder.nl. Zo zie je wie zich heeft aangemeld, voor welke programmaonderdelen, en krijg je wekelijks een update met de complete event-informatie. Informatie waar je als organisator op zit te wachten.

Bezoekersregistratie online

Hoe begin ik?

Het begint bij het maken van een aanmeldformulier voor bezoekers. Stel eenvoudig een aanmeldformulier samen met verschillende soorten vragen. Bezoekers krijgen na het aanmelden direct een bevestiging. Als organisator heb je real-time inzichten in het aantal aanmeldingen voor het evenement. Je kunt kosteloos een account aanmaken en het uitproberen!

Bespaar tijd en frustratie

Met online aanwezigheidsregistratie bespaar je zo'n 20 uur aan registratiewerk per 100 bezoekers. Daarnaast ben je op ieder moment op de hoogte van de registraties voor het evenement.

Ook online betalingen regelen

Naast de bezoekersregistratie en communicatie kun je met aanmelder.nl ook de online betalingen regelen. Via iDEAL of credit card. In één oogopslag zie je welke bezoekers zich hebben geregistreerd en op welke manier zij hebben betaald.

Scan & Badge

aanmelder.nl biedt naast online registratie voor zakelijke evenementen ook on-site check-in bij de aanvang een evenement. Is de bezoeker zijn bevestigingsmail vergeten? Op een mobiele telefoon kan de barcode of QR-code ook gescand worden. Deze ook niet meer te vinden tussen alle mail? Dan is de bezoeker gemakkelijk terug te vinden onder zijn naam. Zo ontvangt iedere bezoeker soepel een persoonlijke badge! Bekijk de video over scan & badge.

Lees ook over Congresregistratie

Guido Bezoekersregistratie
Guido helpt je graag verder.

Bel me even op +31 (0)15 2400119

Of:

De cijfers spreken voor zich

0

Georganiseerde evenementen

0

Aanmeldingen

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!