Welkom

Hartelijk welkom op de website van het 'Lustrumcongres 25 jaar Paro Praktijk Utrecht en Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Nijmegen'.

Hier kunt u allerhande informatie vinden over het lustrumcongres op zaterdag 24 mei 2014 te Ermelo.

Verder kunt u zich hier aanmelden voor dit evenement, de uitnodiging of deelnemersinformatie bekijken en routeinformatie inzien.
Gebruik het menu links voor deze functionaliteiten.

Deelnemers aan het congres kunnen via facebook een hotelovernachting op onze locatie 'Golden Tulip Heerlickheijd van Ermelo' winnen. KLIK HIER om naar deze actie te gaan.

Wij hopen u graag te zien op 24 mei!

Met vriendelijke groeten,
Paro praktijk Utrecht
Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Nijmegen

Uw collegae over Dr. John C. Kois, Seatlle USA

Nittert Postema:
John Kois moet je minstens één keer in je leven horen. Kois opent je ogen! Hij benoemt complicerende factoren die wij bij onze patienten tegen komen en brengt ze terug naar hapklare brokken. Grijp de kans nu hij naar nederland komt. Als je jezelf wilt verbeteren dan moet je hem horen! Quote John Kois: “Uglyness is not a disease.”

Jan Pameijer:
De eerste keer dat John Kois in Nederland een cursus gaf was in 1994 op uitnodiging van het Dental Center for Postgraduate Courses. Zijn wijze van presenteren en het zo duidelijk op de praktijk gerichte cursus materiaal waren zo’n groot succes dat zijn cursus vele malen daarna werd herhaald. Van alle docenten behoort John Kois tot de absolute top. De kans om naar deze gedreven docent en ‘master clinician’ te kunnen luisteren doet zich niet elke dag voor en mag door tandartsen en mondhygiënisten niet worden gemist.

Bart Admiraal:
Kois laat tandartsen en de NZA van verbazing de mond openvallen.
Zonder grondige planning, slechts EHBO tandheelkunde.
Prachtig Paroticulier Initiatief!

Welkomst boodschap Dr. John C. Kois

7 event trends in 2020 en hoe je deze
 7 event trends in 2020 en hoe je deze