Ladies Intro Sleep-Inn 2023

Via onderstaand formulier kun je jouw huis aanmelden als Ladies Intro Sleep-Inn huis. Als de inschrijving rond is, kunnen er op maandag 12 juni ladies in jouw huis komen slapen. Dit jaar zal er met de inschrijving een checklist over brandveiligheid doorlopen moeten worden. Het invullen van het formulier duurt een paar minuutjes. Het is de bedoeling dat dit formulier per huis één keer wordt ingevuld. 

 

Het kan zijn dat meer huizen een slaapplek aanbieden dan dat er vraag naar is. Ter zijner tijd laten we door middel van een bevestigingsmail weten óf en hoeveel meiden er bij jullie komen slapen.

Het is belangrijk voor ons om te weten hoeveel meiden we per huis kunnen indelen. Daarom vragen we hieronder naar de hoeveelheid slaapplekken die jullie beschikbaar willen stellen. Onder slaapplek verstaan we genoeg ruimte om te kunnen overnachten op een matje (in de gemeenschappelijke ruimte of ergens anders), een bed of een bank binnen het huis in een ruimte die goed geventileerd is. 

Voor de deelnemers is het belangrijk om contact met jullie op te kunnen nemen. In onze communicatie geven wij daarom jullie adres, e-mailadres en telefoonnummer door aan de meiden. Hieronder geef je aan hiermee akkoord te gaan. 

Checklist brandveiligheid

Tot slot volgt nu een checklist i.v.m. brandveiligheid. Er is de afgelopen jaren veel aandacht geweest voor dit onderwerp. In principe is de verhuurder hier verantwoordelijk voor. Op het moment dat jullie deelnemers over de vloer hebben is het belangrijk dat jullie je ook verantwoordelijk voelen voor hun veiligheid. Communiceer daarom met hen de situatie rondom brandveiligheid in jullie huis. Hieronder volgt een checklist zodat jullie weten welke dingen belangrijk zijn. Jullie antwoorden hierin zijn voor ons puur een indicatie van de brandveiligheid en zal dus niet meespelen in het ontvangen van deelnemers of niet.