De Duurzame Tour: De zeescheepvaart verduurzamen we samen!

Datum: 10 oktober 2019

Locatie: Zuid Holland (Rotterdam)

             Noord Nederland (Delfzijl)

De Nederlandse maritieme sector heeft de oplossingen voor een duurzamere wereld in huis! Zo is de Nederlandse industrie voorloper in het ontwikkelen van innovatieve duurzame schepen en scheepsonderdelen, én heeft de Nederlandse zeescheepvaart een sterke wil om te verduurzamen, die vooruitstrevender is dan de bestaande IMO richtlijnen.

Ook bestaat de Nederlandse maritieme sector uit veel innovatief maritiem MKB-ondernemers die launching customers zoeken voor nieuwe duurzame oplossingen. En vice-versa zijn reders op zoek naar technologieën om emissies tijdens de vaart te verminderen.

Op 10 oktober 2019 wordt daarom de Duurzame Tour georganiseerd. Tijdens deze tour worden maritieme toeleveranciers meegenomen langs potentiele launching customers uit de zeescheepvaart, om zo de toepassing van nieuwe duurzame oplossingen in de zeescheepvaart te versnellen.

De Duurzame Tour is een initiatief vanuit de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders, Netherlands Maritime Technology, Stichting De Noordzee en Samenwerkingsverband Maritime Delta.

Bent u actief in de zeescheepvaart en op zoek naar nieuwe duurzame oplossingen voor uw vloot? Of bent u maritiem toeleverancier en op zoek naar een launching customer voor uw duurzame oplossing? Reserveer dan direct 10 oktober in uw agenda en misschien gaat u wel mee op tour. U kunt zich hier aanmelden.

    

 

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren