Meeslepende Masterclasses Best Value gegeven door de bedenker zelf

Een Masterclass met Dr. Dean Kashiwagi geeft u in een kort tijdsbestek de laatste Beste Value inzichten. Hij heeft ruim 25 jaar onderzoek gedaan als hoogleraar en op basis van 1900 projecten met een totale waarde van $ 6.6 miljard  de Information Measurement Theory [IMT] ontwikkeld.

Deze leiderschapsfilosofie kunt gebruiken om risico-, stress- en kosten in de supply chain van uw organisatie te verminderen. En wie anders dan de bedenker ervan kan u er meer over vertellen. Schrijf u snel in, we hebben slechts 100 plaatsen!

 

Leer snel complexe situaties doorgronden om samenwerking in uw supply chain te verbeteren

Een Masterclass van Dr. Dean Kashiwagi is uniek en nergens in Nederland te vinden. U zult gebruik leren maken van eenvoudige logica om complexe situaties te doorgronden en problemen sneller op te lossen. Deze Masterclasses helpen u om uw organisatie, uw werknemers en uzelf te begrijpen. Dr. Dean is een bevlogen spreker die zijn publiek blijft boeien en de huidige status quo in verschillende vakgebieden in de supply chain ter discussie stelt en opvattingen over controle en vertrouwen in een ander perspectief plaatst. De beschikbare plaatsen zijn altijd snel uitverkocht. Aanmelden kan via deze link. 

 

Een Masterclass Best Value exclusief voor uw medewerkers of relaties 

Dr. Dean Kashiwagi is een veel gevraagd Internationaal spreker. Vele tientallen grote en kleine bedrijven waaronder Air France-KLM, SHV-Energy, RWS, Pro-Rail, Ordina, Engie, Randstad, Heineken, Willemsen Infra, Xerox en vele andere hebben in Nederland gebruik gemaakt van zijn expertise en inspirerende Masterclass om  medewerkers of relaties te scholen in zijn unieke IMT filosofie. Kies ook voor één op maat verzorgde Masterclass voor uw medewerkers of relaties bij u op kantoor. Dean Kashiwagi zal de perfecte brug slaan tussen actuele thema's in uw organisatie en borgen dat uw medewerkers kunnen accelereren als experts binnen hun vakgebied. Bel ons op 020-4655777 voor de mogelijkheden of stuur een email naar Pascal Evertz via p.evertz@buyersunited.nl of Jolanda Lempers via J.lempers@bestvalueverkoop.nl

 

 

 

 

 

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren