RELATIEDAG 2022

Om de ergste effecten van klimaatverandering te voorkomen, moeten we de opwarming van de aarde beperken tot 1,5 graad Celsius. Het bedrijfsleven speelt een belangrijke rol in de ambitie om 1,5 graad te halen.

Inmiddels hebben veel bedrijven al stappen gezet en een klimaatstrategie of duurzaamheidsstrategie ontwikkeld. Sommige bedrijven zijn zelfs al klimaatneutraal gecertificeerd. Maar zijn deze strategieën nog in lijn met de klimaatontwikkelingen en hoe vertaal je klimaatneutraal door naar net-zero en klimaatpositief?

Tijdens de eerste relatiedag van FairClimateFund gaan we dieper in op de betekenissen van “klimaatneutraal”, “net zero” en “klimaatpositief”. Wat is het verschil nu eigenlijk, wat is belangrijk voor je organisatie en hoe ga je hiermee aan de slag? Wereldwijd kampen bedrijven met deze vragen.

Onder leiding van dagvoorzitter Margot Ribberink zullen experts, zoals klimaatwetenschapper Heleen de Coninck en onze eigen Fund Manager Gert Crielaard een presentatie geven. Tijdens een van de rondetafelsessies georganiseerd door diverse bedrijven kunt u in een klein gezelschap praktijkvoorbeelden met vakgenoten bespreken.

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren