Cursusdag Hematologie 2024

Welkom op het registratieformulier voor de NVZA cursusdag Hematologie op "deze datum wordt op een later tijdstip bekend gemaakt"

We vernemen graag of er dieetwensen of allergieën zijn waar we rekening mee moeten houden. Er worden standaard voldoende vegetarische opties voorzien.

De cursus vindt plaats in Breukelen, van der Valkhotel Breukelen. De locatie is te bereiken met de auto en met de trein.

Algemene voorwaarden
Voor je inschrijving worden persoonsgegevens verzameld, bewerkt en opgeslagen door de NVZA. De persoonsgegevens van de deelnemer worden veilig en volgens de geldende voorschriften bewaard. Je kunt altijd vragen om informatie over de opgeslagen gegevens, alsmede om rectificatie, verwijderen of beperkte verwerking. Dit kun je schriftelijk aanvragen via cursus@nvza.nl

De NVZA zal je gegevens niet aan derden verstrekken tenzij je redelijkerwijs kunt verwachten dat deze gegevens aan een derde worden doorgegeven in verband met te leveren producten of diensten in relatie tot je inschrijving van deze cursus.

Ticketkeuze vereist, maar er zijn geen beschikbare tickets. Neem contact op met de organisator.
Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren