Best Value

Best Value is een filosofie die gaat over anders organiseren en samenwerken in de keten, teneinde betere resultaten te bereiken. Dit start met het kennen en onderkennen van ieders belang in de keten. Er ruimte wordt gegeven om expertise in te brengen en die expertise ook te accepteren.

Een belangrijk doel is een win-win situatie creëren voor alle betrokken partijen, zodat iedere partij waarde wil en kan toevoegen aan het eindresultaat.

Belangrijkste uitgangspunten van Best Value zijn:

  • Transparantie
  • Performance Metrics
  • Geen management, sturen en controle

Vanuit deze visie is een aanpak (methodiek) ontwikkeld die wordt ingezet om een deskundige partij te selecteren voor een opdracht.

Mars Inkoopadvies werkt nauw samen met Dr. Dean Kashiwagi. Op 17 oktober 2022 organiseert Mars Inkoopadvies een Best Value Congres met als hoofdgast Dr. Dean Kashiwagi.

Dr. Dean Kashiwagi is de bedenker van de Best Value Approach (BVA). Best Value PIPS en IMT minimaliseren het projectbeheer van de opdrachtgever met maar liefst 80%. Het onderzoek van Dr. Dean Kashiwagi heeft geleid tot de identificatie dat efficiëntie voor zowel de opdrachtgever als de verkoper vereist is voor een win-win omgeving.

 

U kunt op drie manieren deelnemen aan dit congres.

Optie 1:  U meldt zich aan als deelnemer. De kosten zijn € 399,00 ex BTW en inclusief koffie, thee en lunchbuffet.

Optie 2: U meldt zich aan als deelnemer en wilt ook uw Best Value B/B+ certificaat behalen: Na aanmelding krijgt u toegang tot een website waar u korte Engelstalige video’s kunt bekijken. Daarnaast krijgt u cursusmateriaal toegestuurd, in hardcopy en/of digitaal. Ter voorbereiding is het noodzakelijk dat u de video’s bekijkt en het cursusmateriaal doorleest. U heeft hier de tijd voor tot 17 oktober 2022. Na 17 oktober 2022 krijgt u via de mail een link toegestuurd waarmee u toegang krijgt tot de Nederlandse online examens. U heeft na ontvangst van de mail 48 uur de tijd om de examens te maken. U ziet direct of u bent geslaagd en welke vragen u eventueel fout heeft beantwoord. De kosten voor optie 2 zijn € 899,00 ex BTW en inclusief al het lesmateriaal, certificaat, examens, koffie, thee en lunchbuffet.

Optie 3: U meldt zich aan als deelnemer en u heeft al een Best Value B/B+ certificaat. Maar deze is ouder dan drie jaar en u wilt deze vernieuwen. U kunt dan uw certificaat vernieuwen door deel te nemen aan dit congres. Na aanmelding krijgt u cursusmateriaal toegestuurd, in hardcopy en/of digitaal. Ter voorbereiding is het noodzakelijk dat u het cursusmateriaal heeft gelezen. U heeft hier de tijd voor tot 17 oktober 2022. Na 17 oktober 2022 krijgt u via de mail een link toegestuurd waarmee u toegang krijgt tot de online examens. U heeft na ontvangst van de mail 48 uur de tijd om de examens te maken. U ziet direct of u bent geslaagd en welke vragen u eventueel fout heeft beantwoord. De kosten voor optie 3 zijn € 649,00 ex BTW en inclusief al het lesmateriaal, certificaat, examens, koffie, thee en lunchbuffet.

Als u kiest voor optie 2 of 3 en u slaagt voor de examens dan wordt u opgenomen in het internationale register voor B/B+ gecertificeerd, https://pbsrg.com/courses/

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren