Welkom bij Gezonde School NEXT!

Het plenaire programma van het congres bestaat uit een talkshow met interessante gasten die aan tafel schuiven bij gastheer Maarten Bouwhuis. 
In totaal zijn er centrale blokken waarin telkens een ander onderwerp onderdeel centraal staat. 

We trappen het programma af met ‘Gezonde School en corona’. Hier gaan we in op de impact van de coronapandemie voor het onderwijs. De aandacht voor een gezonde leefstijl is groter dan ooit. Maar lukt het scholen in deze tijd nog wel om te werken aan een gezonde leefstijl? 
In ‘Gezonde School NEXT’ blikken we vooruit op de toekomst. Welke trends en ontwikkelingen zijn er als het gaat om een gezonde leefstijl op school? En hoe speelt Gezonde School hierop in?
Met het onderdeel ‘Successen vier je’ brengen we het congres tot een mooi eind. Hierbij staan we stil bij grote en kleine successen: wat hebben scholen voor elkaar gekregen en hoe succesvol is Gezonde School geweest in de afgelopen jaren?
Als rode draad door het programma vertellen scholen over hun ervaringen en zorgen we voor de nodige afleiding met een glimlach! 

Informatiemarkt 

Tijdens het congres heb je als deelnemer de mogelijkheid om de online informatiemarkt te bezoeken. Op deze markt vind je verschillende Gezonde School-activiteiten en inspiratie, download je informatiematerialen en kun je vragen stellen.

 Studiogasten  

Meer informatie over de sprekers tijdens het online congres Gezonde School Next! vind je op de pagina Studiogasten.


evenementen software
 evenementen software