Aanmelden

 

Leuk dat u meedoet aan de online handelsmissie Sustainable Building & Energy Systems naar Zweden en Denemarken. D.m.v. onderstaand inschrijfformulier brengt u ons op de hoogte van praktische zaken omtrent uw deelname alsmede uw voorkeuren en doelen voor deze missie. Uiteraard nemen wij na uw inschrijving persoonlijk contact met uw op om uw wensen verder te bespreken. 
Vragen met een * zijn verplicht.

 

Voorwaarden bij inschrijving

Max. twee vertegenwoordigers per bedrijf, doelgroep: CEO/CTO/COO/Hoofd R&D en Sr. Business Development / en Sales Managers.  De organiserende partijen behouden zicht het recht voor om deelnemers uit te sluiten van deelname aan de reis wanneer zij in haar ogen niet binnen het beoogde profiel passen.
 

Let op: Via onderstaand formulier schrijft u zich in voor deze missie exclusief matchmaking. De kosten bedragen €350 ex. BTW. Het is niet meer mogelijk deel te nemen aan de matchmaking.

Algemene gegevens ten behoeve van uw inschrijving

Bedrijfsgegevens

Uw persoonlijke informatie

Bedrijfsprofiel: informatie ten behoeve van de inhoud van de missie
Onderstaande vragen geven de organisatie meer inzicht in wat u wilt bereiken tijdens de missie. Bovendien zal informatie die u in deze sectie geeft gebruikt worden door onze partners in Zweden en Denemarken om de juiste contacten uit hun netwerk aan te haken. Hoe uitgebreider u onderstaande vragen beantwoordt, hoe beter wij rekening met uw wensen kunnen houden. Wij verzoeken de vragen in het Engels te beantwoorden.

Factuurgegevens

​Onderstaande gegevens worden gebruikt voor het factureren van uw deelnamekosten. U zult deze factuur voorafgaand aan de missie van de FME ontvangen. Let op: uw deelname is pas definitief als het deelnamebedrag is voldaan.