FilmFest Apeldoorn

7 & 8 juni '24 | SOAP Apeldoorn

Prinses Maxima Centrum

Elk kind verdient een kans op een gezonde toekomst, vrij van ziekte en pijn. Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie staat aan de frontlinie in de strijd tegen kinderkanker. Door te doneren aan het centrum draag je direct bij aan baanbrekend onderzoek, geavanceerde behandelingen en de beste zorg voor jonge patiënten en hun families. Jouw steun biedt hoop, troost en genezing aan hen die het het meest nodig hebben. Samen kunnen we levens redden en de toekomst van onze kinderen veranderen. Geef vandaag nog en help ons het verschil te maken in de levens van kinderen die vechten tegen kanker. 

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we dit jaar een speciaal filmfestival organiseren op het stadsstrand in Apeldoorn. Het FilmFest Apeldoorn, dat plaatsvindt op 7 juni 2024 en 8 juni 2024, heeft als doel om niet alleen filmliefhebbers samen te brengen voor een geweldige ervaring, maar ook om fondsen te werven voor het Prinses Maxima Centrum.

Het Prinses Maxima Centrum is een toonaangevend instituut voor kinderoncologie, waar jaarlijks honderden jonge patiënten worden behandeld voor kanker. De opbrengst van ons filmfestival zal rechtstreeks ten goede komen aan dit centrum, ter ondersteuning van hun baanbrekende onderzoek en de zorg voor de patiënten en hun families.

Tijdens het FilmFest Apeldoorn kunnen bezoekers genieten van een gevarieerd programma met prachtige films, van klassiekers tot recente blockbusters. Er zullen ook verschillende activiteiten plaatsvinden die de beleving optimaal maken. Daarnaast zullen er mogelijkheden zijn om donaties te doen en bij te dragen aan het belangrijke werk van het Prinses Maxima Centrum.

We hopen van harte dat jullie allemaal deel zullen uitmaken van dit bijzondere evenement en ons zullen helpen om een verschil te maken in de levens van kinderen die vechten tegen kanker. Samen kunnen we ervoor zorgen dat het Prinses Maxima Centrum de middelen heeft om hoop te bieden en levens te redden.

Entree €15,- incl. welkomstdrankje en popcorn.

Programma

Locatie

SOAP Apeldoorn

Vlijtseweg 100

7317AK

Apeldoorn

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren