Haringparty Putten

Wil jij samen met ondernemend Putten de start van het nieuwe haringseizoen vieren? Dat kan tijdens de Haringparty Putten. Niet alleen gezellig voor een borrel en een lekkere nieuwe haring maar ook een perfect moment om, in ontspannen sfeer, andere ondernemers te ontmoeten.

Op donderdag 22 juni van 17.00 tot 20.00 uur organiseert Moore MTH in samenwerking met Visgilde Foppen en Partycentrum De Huifkar de jaarlijkse Haringparty Putten. De Haringparty vindt plaats bij Partycentrum De Huifkar in Putten.

Maatschappelijk doel

Net als ieder jaar gaat de opbrengst van de haringparty weer naar een maatschappelijk doel. Dit jaar is gekozen voor 'Lwengo Kids Foundation'. De Puttense ondernemers Pieter Streefkerk en Harry Hoorn zijn de drijvende krachten achter deze stichting, die zich inzet voor de armste kinderen van Lwengo Uganda. 
 
 
Dienstenveiling
Onder leiding van veilingmeester Henk Lubbersen wordt, naast veel mooie leuke en interessante items, het Puttense Haringvaatje weer geveild.
 
Entreekaarten
Omdat wij je persoonlijk willen bedanken voor het fijne contact en de keuze voor Moore MTH, stellen wij per bedrijf/aandeelhouder twee gratis kaarten beschikbaar. Deze kaarten kun je hier aanvragen.  
 
Wil je meer entreekaarten? Deze zijn verkrijgbaar bij Partycentrum De Huifkar in Putten en kosten € 25,= per stuk.
 
Graag tot ziens op de Haringparty in Putten!
 
Hartelijk groet,
Moore MTH Putten
Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren