InnovationQuarter Jaarevent

 

Zuid-Holland is een regio waar het bruist van de vernieuwing. Waar innovaties worden ontwikkeld die een betere wereld binnen handbereik brengen: slimmer, schoner, socialer. In de regio en ook ver daarbuiten.

Op maandag 24 juni presenteren wij u vol trots op het InnovationQuarter Jaarevent weer een aantal verrassende innovatieve highlights uit onze unieke deltaregio. Dit jaar staat impact centraal. ImpaQt voor Zuid-Holland. We verwelkomen u waar we 4 jaar geleden ons eerste jaarevent beleefden: in de Rotterdamse Van Nelle Fabriek. Bedacht voor ondernemerschap, ontworpen om te innoveren.

We kijken met een optimistische blik vooruit, naar de wereld van morgen, naar de Next Economy. Tijdens ons jaarevent zult u geïnspireerd worden door mooie ondernemersverhalen en door concrete resultaten.

Ook dit jaar hebben wij opnieuw een voorprogramma voor u in petto, waarin wij u in een intieme setting informeren en bijpraten over specifieke topics. Wekt iets uw interesse? U kunt zich separaat hiervoor aanmelden.  

Nieuwsgierig naar wat u kunt verwachten? Neem een kijkje op onze Flickr-pagina voor een indruk van het  InnovationQuarter Jaarevent 2018  of bekijk de onderstaande eventvideo met de highlights.  

 

 

Wij kijken met veel plezier uit naar uw komst. Graag tot 24 juni! 

 

Met vriendelijke groet,

Team InnovationQuarter

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren