Meld je aan als deelsessieleider op het V.I.P-event 2020!

 

Het V.I.P.- event (voorheen Innovatiedag) komt er weer aan: dinsdag 7 april 2020 is het zover! Een dag in het teken van Verbinden, Innoveren en Professionaliseren met als thema ‘De kracht van (werk)geluk!’
 

(Werk)geluk…

Geluk krijgt in Nederland steeds meer aandacht. Toch zijn nog veel mensen niet gelukkig op hun werk en heeft 27% één of meerdere slechte werkdagen per week. Ondanks de toegenomen aandacht voor (werk)geluk, zien we dat er in Nederland nog een groot verschil is tussen hoe gelukkig we ons voelen op het werk en in de rest van ons leven. Ons werk scoort beduidend lager.

Voor organisaties is (werk)geluk relevant. Gelukkige medewerkers zijn gezonder, meer betrokken, werken beter samen en zijn productiever. Wat kun je als schoolorganisatie en opleidingsteam doen om (werk)geluk te stimuleren en een permanente vorm van (werk)geluk na te streven? Gelukkige studenten in gelukkige scholen, dankzij gelukkige docenten en medewerkers. Positief onderwijs versterkt de kracht van jongeren. Dat gebeurt door docenten en medewerkers die ook durven te werken aan hun eigen (werk)geluk en dat van collega’s.

Landstede Groep investeert in haar medewerkers… en hun (werk)geluk. We geven ruimte om te ontwikkelen en waardevol, succesvol en gelukkig te zijn binnen ons vakgebied of daarbuiten. Zo ondersteunen we om duurzaam inzetbaar te blijven!

Keynotespreker Leo Bormans laat in zijn lezing horen dat bijzondere aandacht uitgaat naar dat deeltje van geluk en levenskwaliteit dat ‘maakbaar’ is bij individuen, teams en  organisaties. En wat de impact is van de kracht van (werk)geluk en positieve interventies, zowel op individueel vlak als voor processen en groepen. De keynote van Leo Bormans zit vol met concrete tips die bijdragen aan een wereld van geluk, voor onszelf en voor anderen.

 

 

 

 

 

 

 

Welke bijdrage lever jij aan deze inspirerende dag?

Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar collega’s die hun kennis, expertise, ervaring of vaardigheid willen delen. Want delen is het nieuwe weten. Je bijdrage mag betrekking hebben op het thema (werk)geluk of op de programmalijnen uit de strategienota die passen bij Verbinden, Innoveren en Professionaliseren

Wil je een workshop of interactieve presentatie verzorgen, of een rondetafelgesprek leiden tijdens één van de deelsessies? Meld je dan aan via de aanmeldpagina. We rekenen op een waardevolle bijdrage van jou en jouw team!

https://www.aanmelder.nl/i/doc/1f9b1ae222cf51eda5abec805928512e?forcedownload=True

We zien graag je bijdrage op dinsdag 7 april 2020!

 

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren