Netwerkavond Longziekten 

Zin in een gezellige avond vol inspiratie? Ontdek hoe we samen de behandeling van astma en COPD naar een hoger niveau kunnen tillen. Er is meer te halen in de zorg voor longpatiënten, en dat begint met kennisdeling en inspiratie.

Kom naar onze kwaliteitsavond over longziekten astma en COPD! Op woensdagavond 15 november organiseren wij een netwerkavond Longziekten bij Rijn en Duin. Een netwerkavond waar je veel informatie kunt halen, inspiratie kan opdoen en met elkaar in gesprek kunt gaan over diverse longzorg-initiatieven uit de regio. Informatie over o.a. longaanvalplan, Stoppen met Roken, spirometer, inhalatietechniek en COPD revalidatie .

De netwerkavond heeft een plenair deel met pitch presentaties en een marktvorm waar je specifieke kennis op kan doen over verschillende longziekten, Astma en COPD-onderwerpen. Tijdens deze avond krijg je de kans om je te verbinden met je collega's in het veld, waaronder longarts, fysiotherapeuten, apotheker, diëtist, logopedist, ergotherapeut en nog veel meer. Er is waardevolle informatie op te halen en geïnspireerd te raken. Samen kunnen we de kwaliteit van leven voor longpatiënten verbeteren. 
Dus voel je welkom, kom langs en maak kennis met collega's in het veld. Laten we samen werken aan een betere zorg voor onze longpatiënten!

Accreditatie
Deelnemers die aanwezig zijn ontvangen na afloop een bewijs van deelname. 
 
Contact
Voor inhoudelijke vragen over de netwerkbijeenkomst kunt u contact opnemen met Rijn en Duin scholing@rijnduin.nl of via tel: 088-2045300.


 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren