NIP Jaarcongres 2022

Na een succesvolle online editie vorig jaar, willen we je dit jaar weer van harte uitnodigen voor een live ontmoeting en wel in de Polarzaal van de Jaarbeurs Utrecht.

Het thema dit jaar is 'Grensverleggend. Pionieren in de psychologie.' We bieden je een boordevol programma met vooraanstaande, inspirerende en innovatieve psychologen, zodat je vol inspiratie en vakinformatie het weekend in kunt gaan. We gaan het onder andere hebben over de laatste ontwikkelingen in de psychologie en de kansen en risico's die daarbij komen kijken. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als ethiek, gezondheidszorg, (culturele) diversiteit of Artificiële Intelligentie (AI). Bekijk alle sprekers

We starten met een plenaire spreker, waarna je in diverse break-out sessies meer de diepte in kunt gaan. We eindigen ook weer met een plenaire spreker. Er is deze middag ook voldoende gelegenheid om te netwerken en elkaar te ontmoeten. Ontwikkelingspsycholoog Steven Pont is moderator en verzorgd ook een sessie tijdens de 2e ronde subsessies. 

Meld je snel aan en maak je keuze, dat kan t/m maandag 6 juni. 

(let op: het kan zijn dat subsessies snel vollopen. We hebben te maken met een beperkt aantal plaatsen. Meld je dus op tijd aan)

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren