Bezoekersregistratie en AVG

Bezoekersregistratie voor evenementen, AVG-proof. Als organisator heb je de verantwoordelijkheid voor dataveiligheid van deelnemergegevens.

Probeer ons 14 dagenStart je gratis trial en bouw vrijblijvend je aanmeldformulier en eventwebsite

Bezoekersregistratie AVG compliant

Bezoekers van evenementen moeten volgens de AVG wetgeving hun gegevens kunnen inzien, aanpassen en verwijderen. De gebruikte registratiesoftware moet dit mogelijk maken. 

Voor de interne organisatie is het belangrijk om een overzicht te creëren van welke gegevens waar worden verwerkt. In de organisatie moet iedereen zich bewust zijn van de nieuwe AVG spelregels. Een praktisch advies is het voorkomen van het delen van wachtwoorden. Zorg ervoor dat ieder teamlid via een eigen account werkt. Zo voorkom je een datalek.

avg evenementen software

AVG voor zakelijke bezoekersregistratie

Event organisatoren en leveranciers, zoals eventsoftware, registreren data van bezoekers; over voedselallergieën om maar een voorbeeld te noemen. Organisatoren die gegevens verwerken over iemands identiteit, zoals politieke of seksuele voorkeur moeten stappen zetten om aan te tonen dat er AVG beleid is.

Bezoekersregistratie AVG proof met aanmelder.nl

avg iso event software

 

ISO gecertificeerde bezoekersregistratie

aanmelder.nl is ISO27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging en we zijn 100% AVG compliant. Als je aanmelder.nl gebruikt voor de bezoekersregistratie, voldoe je automatisch aan de eisen die de AVG aan evenementen stelt. Meer over ISO27001.

 

Eventsoftware aanmelder.nl

Of het nu gaat om een congres, kennissessie of netwerkevent, als organisator kun je met aanmelder.nl alles zelf regelen. Bezoekersregistratie met uitnodigingen, eventwebsite, tickets, betalingen en statistieken. We hanteren een pay-as-you-go model op basis van het aantal registraties. 

Bekijk alle features

Lees ook over Registratie AVG voor evenementen

De cijfers spreken voor zich

0

Georganiseerde evenementen

0

Aanmeldingen

Super support

Wij zijn er voor je! We helpen jou om je evenement zo slim mogelijk te organiseren.

Nieuwsbrief