Event tickets

Tickets verkopen voor evenementen? Met aanmelder.nl zet je in enkele stappen een ticket en betalingsmodule op. Onze software helpt je bij het beheren, monitoren en administratief verwerken van ticketverkoop middels gebruiksvriendelijke tools en talloze mogelijkheden. Meld je aan en bekijk de functionaliteiten van onze software stap voor stap.

Start nuPreview direct je aanmeldformulier en eventwebsite

Event Tickets bij aanmelder.nl

Met aanmelder.nl stel je in enkele stappen één of meerdere event tickets samen. De tickets worden verzonden op naam van de deelnemer naar het ingestelde e-mailadres. Jij als organisator krijgt volledig inzicht in het aantal verkochte tickets en welke deelnemers je kunt verwachten op het evenement.


De features voor event tickets zijn:


QR codes

Voeg een unieke QR- of barcode toe aan het ticket van een geregistreerde deelnemer.

Kortingscodes

Geef unieke of juiste generieke kortingscodes mee aan specifieke deelnemers

Betaling onderdelen

Geef deelnemers de mogelijkheid om verschillende onderdelen toe te voegen aan een ticket. Zoals een parkeerkaart of deelname aan een extra training.

Incentives aanbieden

Gebruik een tracking code om onderdelen van het programma alleen beschikbaar te maken voor bepaalde gasten.

Voor iedereen het juiste ticket

Stel verschillende tickets samen op basis van de gegeven antwoorden uit het aanmeldformulier. Voor iedereen een eigen, passende prijs? Dat kan.

incl. / excl. BTW

Op hotelovernachtingen rust het lage BTW tarief. Met aanmelder.nl heeft elk prijsonderdeel zijn eigen, passende BTW-tarief.

Early bird en late tickets

Stel early bird en late fee tickets in om meer uit je evenement te halen

 

Naast de functionaliteiten voor event tickets kun je met aanmelder.nl nog veel meer. Zoals het aantal maximale tickets instellen, de verkoop automatisch sluit en-/of openen en deelnemersgroepen aanmaken.


Betalingsmodule

Onze event management software biedt verschillende betaalopties aan. Het is aan jou om te bepalen welke je wilt inzetten. Laat deelnemers betalen met iDeal. Paypal, creditcard of op factuur. De wens om op factuur te betalen bij zakelijke evenementen is eerder regel dan uitzondering. Met de financiële features van aanmelder.nl krijg je een helder overzicht op de status van de deelnemerfacturen.

 

Administratie voor tickets

Bij de verkoop van evenement tickets komt een hoop administratie kijken. Met onze software bespaar je een hoop tijd op de financiële administratie van je evenement. Volledig verzorgde administratie, van betalingsherinneringen tot creditfacturen.

Één verzamelfactuur voor alle tickets

Kies je voor 'DCS' voor de inning en uitbetaling van de ticketgelden, dan ontvang je na afloop van het evenement 1 verzamelfactuur met ticketgelden van deelnemers, min kosten voor het gebruik van aanmelder.nl. Uitbetaling vindt plaats binnen 14 dagen na afloop van het evenement.


Snelle betalingen ticketgelden

Een andere optie voor de uitbetaling van ticketgelden is via een koppeling met Online Betaalplatform. Deelnemers betalen hun ticket online direct aan jou. Het geld staat sneller op de rekening. Ieder ticket verwerk je apart in je administratie.


Automatische herinneringen

Stel online gemakkelijk automatische betalingsherinneringen in voor de deelnemers die hun factuur nog niet hebben voldaan. Bepaal de termijn en het bijgevoegde bericht.


Refunds

Bepaal of iemand in aanmerking komt voor een refund. Via aanmelder.nl is de refund door te voeren. De deelnemer ontvangt een creditfactuur en het geld.


E-facturatie

Aangesloten op het PEPPOL/Simplerinvoicing netwerk? Dan verstuur je gemakkelijk de e-factuur. Een e-factuur is een gestructureerd digitaal bestand en is hierdoor automatisch te verwerken in verschillende systemen.


Creditfacturen

Financiële administratie is niet de favoriete taak bij het organiseren van een evenement. In aanmelder.nl is het maken van (credit)facturen een simpele actie.


Incassobureau

Verreweg de meeste facturen worden op tijd voldaan. Maar als het nodig is, kunnen facturen die nog niet zijn voldaan, geïnd worden door een incassobureau via aanmelder.nl.


Event management software

Met aanmelder.nl zijn alle zaken rondom ticketing voor evenementen geregeld. De software is gebruiksvriendelijk en heeft eigenlijk geen uitleg nodig voor je het gaat gebruiken. aanmelder.nl biedt uitgebreide event management software. Ticketing is slechts een van de features die wij aanbieden. Zo regel je ook alle communicatie rondom je evenement bij aanmelder.nl, zet je eenvoudig de registratie op en beheer je contacten in ons ISO 92001 gecertificeerde software.


Daarnaast staan onze support medewerkers elke dag voor je klaar om je te helpen bij het managen van jouw evenement.


Benieuwd naar onze software. Je kunt een gratis account aanmaken en onze software vrijblijvend testen. Je betaalt per registratie. Er worden dus pas kosten in rekening gebracht op het moment dat er registraties binnen komen.

 

Lees ook over aanmelder.nl het 1,5 meter evenement

Joakim helpt je graag verder.
Bel me even op +31 (0)15 2002192

En dat is nog niet alles

aanmelder.nl biedt je nog veel meer features. Ontdek welke features er nog meer zijn, of nog makkelijker: maak kosteloos een proefevenement aan en probeer het zelf!

Nieuwsbrief