Collectieve stand 'Holland Cyber Security Solutions' op RSA 2020
 

The Hague Security Delta, RVO en InnovationQuarter organiseren gezamenlijk met een groep van 8 tot 12 Nederlandse cybersecuritybedrijven een collectieve Holland stand op de RSA Conference in San Francisco van 24-28 februari 2020, onder de [werk]titel “Holland Cyber Security Technologies. Global Challenges, Smart Solutions”. 

 

Over de stand:

  • We streven een stand na op een goed vindbare plek op de beursvloer;
  • Totaal oppervlakte van de stand bedraagt ongeveer 40m2 en biedt een bescheiden plek aan maximaal 8 deelnemende bedrijven met eigen booth + een beperkt aantal sponsorende partijen zonder eigen booth; 
  • Het geheel wordt vormgegeven in Holland Branding stijl;
  • Meerwaarde voor deelnemende bedrijven wordt gecreëerd door de events op- en rond het paviljoen en de randprogrammering die organiserende partijen samen met partners verzorgen.

 

Voor wie is de stand*:

-          Nederlandse IT-security bedrijven met een (bijna) concreet product op de markt;

-          Maximaal 8 bedrijven in totaal, max. 3 personen per bedrijf;

-          Maximaal 5 sponsors (friends) die hun naam verbinden aan de stand, maar niet zelf als co-exhibitor deelnemen.

-          Maximaal 5 'programma partners' die een in kind, inhoudelijke bijdrage leveren aan de programmering op en rond de stand

 

 

* Voorwaarden van toepassing. RSA vereist van ons dat we de namen van alle deelnemende bedrijven vooraf overleggen. Alleen bedrijven die door de organisatie van RSA toegelaten worden, kunnen deelnemen aan het Holland Paviljoen. Belangrijkste voorwaarde voor deelname is dat alleen bedrijven die nog niet eerder zelfstandig op RSA stonden kunnen worden toegelaten op het collectieve Holland paviljoen.