Congres Iedere patiënt is anders

 

Zorgt u voor het verschil in uw spreekkamer?
Donderdag 11 april 2019: Congres Iedere patiënt is anders

 

Als zorgprofessional zet u de mens centraal. Aandacht voor verschillen in geslachtskenmerken, genderidentiteit en expressie, seksuele oriëntatie en leeftijd maken dat u optimaal kunt bijdragen aan het herstel en welzijn van uw patiënt of cliënt. Het congres ‘Iedere patiënt is anders’ biedt zorgprofessionals de nieuwste inzichten over sensitiviteit in de zorg in Nederland op het gebied van sekse, gender en seksuele oriëntatie. We gaan in gesprek over hoe inclusieve zorg kan leiden tot gelijke kansen op gezondheid voor iedereen en wat dit betekent voor uw dagelijkse praktijk. Bent u erbij? 

 

Het programma 
Tijdens het congres ‘Iedere patiënt is anders’ worden de laatste resultaten en inzichten uit onderzoek gepresenteerd en nodigen we u van harte uit om vanuit uw expertise met ons in gesprek te gaan over een patiëntgerichte aanpak. Momenteel zijn wij druk bezig met het vormgeven van het programma. Als u zich inschrijft ontvangt u vanzelf updates over het programma.

 

Praktische informatie
Datum:
donderdag 11 april 2019
Locatie: Amsterdome in Amsterdam
Tijd: 12.00 - 17.30 uur (incl. lunch en borrel)
Accreditatie: voor deze bijeenkomst wordt o.a. accreditatie aangevraagd bij het Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1), de Nederlandse Vereniging voor Praktijkondersteuners, Eerstelijnspsychologie NIP en Jeugd- en gezinsprofessionals (SKJ)
Kosten: deelname is gratis