Tien jaar Rio- Oio- opleidingen

 

Op 6 januari 2014 begonnen de eerste rio’s en oio’s aan een hernieuwde opleiding tot rechter of officier van justitie. Jij bent - nu of in het verleden - betrokken geweest bij deze opleidingen. Daarom nodigen we je van harte uit om het tienjarig bestaan van de Rio- en Oio-opleiding samen met ons te vieren.

Op vrijdagmiddag 20 september 2024 presenteren we in de Reehorst te Ede vanaf 14.00 uur een interessant programma waarbij we natuurlijk kort terugblikken, maar vooral vooruit kijken. Wat vraagt de samenleving van de rechterlijke organisatie en hoe kunnen we in de initiële opleidingen onze toekomstige magistraten daarop voorbereiden?

Na de opening door SSR-bestuurders Margreet Blaisse en Remco van Tooren legt keynote spreker Clay Ruperti uit hoe hij als ontwikkelaar arbitrageopleidingen bij de KNVB voor dezelfde uitdagingen staat als onze opleiders: hoe leer je mensen omgaan met veranderende verwachtingen en druk van buitenaf?

Vervolgens leidt Ybo Buruma een paneldiscussie met interessante en uitgesproken gasten. Het thema duurzaam opleiden vormt in deze discussie de rode draad.

Vanaf 17.00 uur heffen we – samen met de huidige lichtingen rio’s en oio’s – het glas bij een uitgebreide borrel waarbij natuurlijk volop gelegenheid is om met elkaar bij te praten.

We horen graag of je erbij kunt zijn op 20 september. Aanmelden kan bovenaan deze pagina.

 

Namens de organisatie,

Renske Smeding, Naomi Boers, Pamela Guldie, Rolf Hebbink, Luc Krook, Erik Bosten, Marina Antic en Kirsten Posthuma.

 

 

 

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren