Noorderbreedte-dagen 2020

In maart en april van 2020 volgt er een nieuwe editie van de Noorderbreedte-dagen na het succes van 2019! Bij het vormgeven van deze nieuwe editie houden we rekening met de feedback die we ontvingen op de dagen in 2019. Het thema van de Noorderbreedte-dagen in 2020 is …

Welzijn is voor iedereen, nu en in de toekomst - Ga voor een nog betere versie van jezelf!

De dagen staan in het teken van welzijn in de breedste zin van het woord. Het welzijn van onze bewoners en cliënten. Maar zeker ook jouw welzijn en dat van je collega’s! Je kunt je dus alvast verheugen op een inspirerende dag.

We ontvangen je bij de inloop tussen 12:00 - 13:00 uur met koffie/thee en een broodje. En na afloop van het officiële programma trakteren we je graag op een dinerbuffet.

Data

  • Dinsdag 31 maart
  • Woensdag 1 april
  • Maandag 6 april
  • Dinsdag 7 april
  • Woensdag 22 april
  • Donderdag 23 april

Heb je je nog niet aangemeld maar wil je wel graag deelnemen? Stuur dan een e-mail naar noorderbreedtedagen@znb.nl.

Carlosmomentjes!

Jaap Bressers vertelt over wat echte aandacht voor je kan doen. Hoe hulpeloos je je kunt voelen als je volledig afhankelijk bent van anderen. Maar ook hoe je met de juiste begeleiding, stimulans én aandacht weer zoveel mogelijk je leven weer in eigen hand krijgt. En hoe ‘Carlosmomentjes’, zoals Jaap ze noemt, een leven letterlijk en figuurlijk kunnen redden. Genoemd naar de Portugese broeder Carlos, die Jaap na zijn ongeluk in een onbekend ziekenhuis en omringd door mensen die hij niet kon verstaan, toch het gevoel gaf dat hij echt werd gezien en begrepen.

Workshops

Je krijgt antwoord op de vraag: “Hoe zorg ik voor die waardevolle dag voor bewoners en mijzelf?” Daarnaast kun je de nieuwste zorgtechnologie ervaren, een dansje wagen, je licht opsteken bij de workshop over de nieuwe wet zorg en dwang en nog veel meer... Bekijk het totale aanbod op de pagina 'Workshops'.

Tot ziens op een van de Noorderbreedte-dagen!

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren