Faster Forward Maak van een nieuwe lead een loyale klant met innovatieve software. Erwin Vonk en Dimitri Duine vertellen u hoe u de klantreis optimaliseert, van oriëntatie tot aan beheer. Met moderne, online softwaretools overtreft u klantverwachtingen én bespaart u tijd op uw dagelijkse werkzaamheden. Denk hierbij aan klantportalen, online formulieren, slim ingerichte websites, rekenprogramma’s en krachtige CRM software in de cloud. Allemaal geïntegreerd in één platform. Het resultaat? Tevreden klanten, positieve mond-tot-mond reclame, meer overzicht en meer tijd voor persoonlijk klantcontact. 

FigloDe waarde van een persoonlijk financieel plan. In deze presentatie neemt Nathan Brouwer (Enterprise Executive bij Figlo) u mee in de toegevoegde waarde die u uw klant en / of deelnemer kan geven met een persoonlijk financieel plan. Eenvoudig inzicht in de situatie nu en in de toekomst, gecombineerd met slimme tips en relevantie triggers  geven inzicht, overzicht en vooruitzicht. Door het toevoegen van handelingsperspectief is de cirkel voor uw klant en / of deelnemer compleet. Aan de hand van enkele praktijkcases geeft Nathan u een inspirerende kijk in de portalen van de toekomst. En laat hij de mogelijkheden zien die nu al beschikbaar zijn op het gebied van klantactivatie, nudging en guided advice.

Nationale HypotheekbondGrip op het rente proces, van API tot Analyse platform. Vanaf oktober 2021 tot maart 2022 is het aantal rentewijzigingen per week met 378% gestegen. Een efficiënter rente proces, van analyse tot publicatie, zorgt voor meer grip op de concurrentie positie. Met de API's van hollandwebservices en het analyseprofiel van www.renteadministratie.nl bieden wij eenvoudig inzicht en geven wij signalen wanneer peers in beweging komen.

Blueriq; Met pre-validatie van keten naar ecosysteem. Sinds 1995 helpt Blueriq organisaties met het optimaliseren van de customer experience. Rene Frankema presenteert unieke oplossingen die technologie, expertise en aanpak combineren. Op deze manier kunnen ze jouw organisatie continu helpen bij het creëren van de perfecte, persoonlijke dienstverlening.

DDI; Hoe haalt het DDi RPA Platform veel administratief werk uit handen nemen? Bjorn Heinen laat je kennis maken met het meest krachtige en schaalbare no code / low code RPA Platform voor de verzekeringsbranche. Rijk uitgerust met functies en RPA apps voor claims processing, behandelen van aanvragen, finance, mutatie en prolongatie processen en intelligente emailverwerking.

HFBGMijnHuiszaken.nl, Klant ontvangt woningaanbod voortaan via de financieel adviseur. 'Hoeveel kan ik verantwoord lenen?' en 'In welke prijsklasse kan ik op zoek naar een passende woning?' Na het beantwoorden van deze vragen voorzie jij jouw klant realtime van het nieuwste woningaanbod, nog vóór publicatie op de bekende huizenwebsites. Tijdens het zoeken naar een woning ben je continu in beeld en houd je mogelijke concurrentie buiten de deur. Als de hypotheek eenmaal gepasseerd is en de klant in zijn nieuwe woning woont, blijf je jouw klant regelmatig informeren over de waarde van de woning. Zo blijf je ook tijdens de looptijd van de hypotheek in beeld.

Building Blocks; Zet datasience en artificial intelligence snel en succesvol in! Data is een belangrijke resource, die nog lang niet altijd volledig wordt benut. Met behulp van Artificial Intelligence helpt Rens Vonk volmachten en verzekeraars om in korte tijd de klant centraal te stellen. Samen zorgen we ervoor dat de verzekerden zich begrepen voelen en bouwen we aan een aanbod op maat.

Finrust; Inzichttool voor consumenten en werknemers. FinRust ondersteunt honderden adviseurs met een snel proces en helder inzicht. De inzichttool voor consumenten en werknemers is de volgende innovatiestap op weg naar de missie: Iedereen verdient financieel inzicht’. De klant krijgt inzicht in het netto inkomen en tekort bij (vroeg)pensioen, overlijden en arbeidsongeschiktheid. Financieel adviseurs gebruiken de inzichttool als pensioen-check, ORV-check of AOV-check en onderhouden daarmee eenvoudig hun portefeuille en stimuleren tegelijkertijd de vraag naar advies. Pensioenadviseurs gebruiken de inzichttool om pensioencommunicatie aan werknemers, en de zorgplicht van werkgevers, in te vullen. Marco Kok laat zien hoe de tool werkt!

 

 

 

 

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren