Aanmelden

De IPC-coördinator is de trekker van IPC binnen de school en onderhoudt de contacten met de IPC-trainer. Zo help je het schoolteam om IPC beter te gebruiken en zie je welke stappen er te maken zijn in de ontwikkeling van de school.

De IPC-coördinatoropleiding bestaat uit praktijkopdrachten op school en vijf bijeenkomsten. De uitwisseling van ervaringen met elkaar speelt daarbij een belangrijke rol.

We verkennen tijdens de opleiding samen wat de IPC-coördinator op school doet en welke rollen daarbij horen. Als IPC-coördinator ben je een ondersteuner, excellente leerkracht, verbeteraar en coach.

Doel
Tijdens de opleiding tot IPC-coördinator krijg je van ons afwisselend theorie en praktische ervaringen mee, waarmee je kunt ondersteunen bij het implementatieproces van IPC op school.

Voor wie?
Leerkrachten van IPC-scholen die IPC-coördinator willen worden.

Tijdsinvestering
In totaal besteed je om en nabij 50 uur aan deze opleiding. De trainingen vinden plaats op woensdagen van 15:00 tot 20:00. Voor eten en drinken wordt gezorgd.

Studiematerialen
De studiematerialen worden voor aanvang van de opleiding digitaal verstrekt.

Afronding

Je rondt deze opleiding af met een certificaat.

Kosten
€1.420,-. Bij meerdere inschrijvingen per lidschool aan deze opleiding geldt: €1.055,- voor de tweede deelnemer. 

Je betaalt 50 procent van de kosten bij inschrijving en 50 procent 4 weken voor aanvang van de opleiding.
Indien je de inschrijving langer dan 4 weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst annuleert, betaal je € 100,- administratiekosten. Indien je je inschrijving korter dan 4 weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst annuleert, wordt het volledige bedrag voor de opleiding in rekening gebracht. Als de opleiding eenmaal van start is, is het niet mogelijk om je deelnamsrecht over te dragen aan bijvoorbeeld een collega.

Let op: De inschrijvingen voor deze opleiding zijn helaas gesloten. Je kunt je via de members lounge aanmelden voor de nieuwe opleidingen.

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren