VVP Vakevent Inkomen

met Mathijs Bouman en Janthony Wielink

Dinsdagmiddag 12 september 2023, DUS in Utrecht


VVP organiseert op dinsdagmiddag 12 september 2023 voor de vijfde keer het VVP Event Inkomen, dit keer in De Utrechtse Stadsvrijheid (DUS). Met Econoom en journalist Mathijs Bouman en  inkomensexpert Janthony Wielink van Enkwest is er een top line-up.

Het coronavirus, energieprijzen, inflatie en een grillige arbeidsmarkt hebben de wereld op zijn kop gezet met alle consequenties van dien. VVP biedt, zoals u van ons gewend bent, een overzicht en een update op het gebied van Inkomensverzekeringen. In één middag bent u weer helemaal bij. Het kennisevent is opgezet als eerdere, succesvolle edities met plenaire sprekers en keuzes voor specifieke thema's in interactieve sessies.

Er liggen nog uitdagingen genoeg op het vlak van Inkomen en Verzuim. Het ziekteverzuim is omhoog gevlogen; wat te doen om weer grip op het verzuim te krijgen? Wat richt long COVID aan in de portefeuilles van verzuimverzekeraars? De verplichte AOV voor zelfstandigen, hoe staat het daarmee? Hoe geven we handen en voeten aan duurzame inzetbaarheid? Heeft de MKB verzuim-ontzorg-verzekering nog toekomst of is het momentum door corona gemist? Is hybride werken een blijvertje? 

Vragen genoeg dus, bezoek samen met collega's deze inspiratie-, netwerk- en kennisdag voor antwoorden en visies voor het inkomensseizoen weer los zal barsten! 

schrijf je nu in

 

 

 

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren