Actualiteiten en inspiratie
in de coronacrisis

terugblikken en vooruitkijken

dinsdag 23 juni 2020 om 19.30 uur

 

Inmiddels het derde webinar voor en door ondernemers om elkaar te inspireren in de coronacrisis.

Onze corona taskforce blijft zowel onze klanten als medewerkers informeren over alle verschillende regelingen die vanuit de overheid geïntroduceerd zijn. We doen dit via onze nieuwsbrieven, artikelen op de website en social media en door middel van webinars.

In dit webinar gaan we - zoals je van ons gewend bent - dieper in op de laatste ontwikkelingen en het effect van de maatregelen vanuit de overheid op ondernemers die live aansluiten. Het thema personeelsmanagement in de coronacrisis blijft actueel én het is weer mogelijk om vragen te stellen.

Klik op de foto hierboven voor de aankondiging door de moderator van het webinar, Arie Lengkeek.
 

Onderwerpen

We zijn benieuwd hoe het met de ondernemers gaat uit het eerste webinar van 28 april 2020. Arie Lengkeek (commercieel manager mth) gaat in gesprek met Peter Otten van Eetcafé De Schans in Vinkeveen. De horeca heeft sinds 1 juni de deuren weer geopend voor gasten en we zijn nu een paar weken verder. Hoe vergaat het deze ondernemer en wat zijn de toekomstverwachtingen?

Inmiddels is Danny van Dijk, eigenaar van Nautilus Health Club in Nijkerk, weer gedeeltelijk open. Gasten kunnen sporten op de speciaal ingerichte buitenplaats. Hoe kijkt Danny naar de toekomst en wat betekent dit voor hem, zijn klanten en zijn personeel?

Johan Fokkens (belastingadviseur mth en deel van de Corona Taskforce binnen mth) en Liesbeth Leijten (senior adviseur juridische zaken) gaan in op de laatste stand van zaken rond de coronacrisis en zullen vragen beantwoorden. 
 

Vragen

Wij doen er alles aan om de (ingestuurde) vragen tijdens ons webinar te beantwoorden; brandende vragen kun je vast meesturen via deze aanmeldlink.

Het webinar wordt opgenomen zodat je dit nog eens terug kunt kijken.

 

Kom ik zelf ook in beeld tijdens het webinar?

Deze vraag kregen wij van een ongeruste ondernemer. Tijdens dit webinar van mth kom je niet in beeld. Je kunt dus lekker ontspannen kijken vanaf huis, op de bank of waar je je ook bevindt.