Aanmelden Adformatie Masterclass Strategisch Veranderen
Maak van een crisis, een succes voor jouw organisatie

 

€ 695,00
€ -100,00

Totaal: € 595,00

Exclusief € 124,95 BTW. (€ 719,95 incl. BTW)

Het factuuradres kun je invoeren in een volgend scherm bij jouw betaaloverzicht.

Annuleringsvoorwaarden

Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. U kunt tot uiterlijk vier weken voor het event kosteloos annuleren. Meldt u zich binnen vier weken voor aanvang af, of bent u afwezig zonder annulering? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. Annuleringen of plaatsvervangers kunt u doorgeven via: nicolevandeursen@sijthoffmedia.nl 

Aanmeldvoorwaarden: Gezondheidscheck voorafgaand aan het event

Momenteel zijn wij verplicht vanuit de overheid alle deelnemers te vragen een gezondheidscheck te doen. Indien u één dag voor het event ‘ja’ kunt beantwoorden op één van de vragen in de vragenlijst, verzoeken wij u contact op te nemen met onze organisatie. Helaas zullen wij u dan verzoeken uw aanmelding te annuleren. Klik hier voor de vragenlijst.

Portretrecht
Tijdens dit congres kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden of gefilmd wordt. Wij willen je wijzen op jouw portretrecht. Indien je niet in beeld wilt komen, dan kan je je melden bij de registratiebalie op de dag van de masterclass.

congressoftware
 congressoftware