MBT en Adolescenten Blended Learning - 24 september 2021

MBT en adolescenten betreft een Blended Learning. U kunt op een online platform de theorie u eigen maken. Alle theorie is door onze training in video's verwerkt die u in uw eigen tempo kan bekijken. De training bestaat uit meerdere modules en iedere module wordt afgesloten met een aantal vragen om uw kennis te toetsen. 

Tijdens de live dag zullen we de opgedane theorie gaan oefenen in rollenspellen. Onze trainers zullen u hierin natuurlijk goed begeleiden. Wij zijn voornemens deze live dagen te verzorgen op locatie Golden Tulip Keyser te Breda mits de coronamaatregelen dit toelaten. 

U kunt zich hier inschrijven voor deze training. De live dag welke aan deze uitvoering gekoppeld zit is: 

- Vrijdag 24 september 2021

Er kan niet afgeweken worden van deze dagen en aanwezigheid is noodzakelijk voor het ontvangen van uw certificaat. 

 

Na uw inschrijving ontvangt u van MBT Nederland de benodigde informatie voor het online platform. 

Persoonlijke gegevens

Factuur gegevens

Voorwaarden

Toelatingseisen:

Minimaal HBO-niveau + werkzaam in de GGZ OF minimaal MBO-opleiding aangevuld met vijf jaar releante werkervaring en vijf dagen vervolgopleiding op het vakgebied + werkzaam in de GGZ.

 

Voor het volgen van MBT deel II, of een specialistische vervolgtraining, dient u MBT deel I, danwel MBT-A (3-dgs) succesvol te hebben afgerond.

Indien de aangeboden training niet door kan gaan vanwege Corona, en de daarbij beperkende maatregelen opgesteld vanuit de overheid, zullen we er alles aan doen om de training opnieuw te plannen, wanneer de situatie dat toelaat. MBT Nederland kan echter niet aansprakelijk gesteld worden voor de eventuele (financiële) gevolgen hiervan.

registratie software
 registratie software