Welkom 

Van harte welkom! Fijn dat je deelneemt aan de inspiratiemiddag op 20 april 2022, georganiseerd voor startende docenten in de regio Amersfoort. Deze middag zal plaatsvinden bij De Eenhoorn, Barchman Wuytierslaan 2, 3818 LH Amersfoort. De workshops worden verzorgd door verschillende docenten  van het mbo (MBO Amersfoort) en vo (Meridiaan en Meerwegen).

Het initiatief komt voort uit Utrecht Leert in Amersfoort, onderdeel van Utrecht Leert. Utrecht Leert is een samenwerkingsverband van 23 regionale partijen binnen het onderwijs, waaronder jouw bestuur. Ons doel is om het lerarentekort in de regio Utrecht terug te dringen en om leraren te ondersteunen in hun professionele ontwikkeling. Op die manier maken we de onderwijssector zowel kwantitatief als kwalitatief sterker.

Het is in dit kader dat jouw bestuur deelneemt aan de subsidieregeling Regionale Aanpak Personeelstekort (RAP). Deze inspiratiemiddag wordt uit middelen van deze subsidie georganiseerd. Het doel van de inspiratiemiddag is om startende docenten beter toe te rusten in de dagelijkse werkzaamheden, in samenspel met de lopende begeleidingsprogramma’s op de scholen waar je werkzaam bent.

Zie voor meer informatie Utrecht Leert

Graag tot dan! Namens het projectteam Regionale Aanpak Personeelstekort,

Eline Daling (Meerwegen Scholengroep)
Gordana Bozarov (Meridiaan College)
Johanna Klein (MBO Amersfoort)

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren