Wil jij weten hoe je alles uit jouw leerlingen kunt halen, zonder ze af te rekenen op cijfers? Hoe je een cultuur kunt creëren die gericht is op successen en ontwikkeling, en hoe je de ontwikkeling van een leerling centraal stelt? Of, breder nog: hoe je jouw hele school formatief kunt laten werken?

Kom dan naar het congres ‘De kracht van formatief evalueren' op woensdag 11 mei 2022 in Utrecht!

 

Dit congres zou plaatsvinden op 12 januari 2022, maar is verzet naar 11 mei 2022. 

 

Tijdens dit congres ontmoet je dr. Shirley Clarke, dé expert op het gebied van formatief evalueren, feedback, eigenaarschap en het betrekken van leerlingen. Zij schreef onder andere het standaardwerk Feedback met John Hattie. Verder kun je luisteren naar prof. dr. Robert-Jan Simons (auteur van Canon van leren en ontwikkelen), die formatief werken in een breder spectrum van leren en ontwikkelen in organisaties plaatst.

Naast de masterclasses van Shirley Clarke en Robert-Jan Simons kun je deelnemen aan twee workshops, die aansluiten bij jouw interesses, functie en sector.

 

Shirley Clarke

Dr. Shirley Clarke, trainer, adviseur en auteur, is dé expert op het gebied van formatief werken en weet als geen ander de theorie naar de praktijk te vertalen en je te inspireren met voorbeelden. Ze daagt je uit om er zelf direct mee aan de slag te gaan!

Ervaar de kracht van formatief evalueren en ga op weg naar groei voor alle leerlingen!

 

Robert-Jan Simons

Prof. Dr. P. Robert-Jan Simons is al heel zijn leven bezig met het thema 'leren'. Eerst richtte hij zich op het leren van middelbare scholieren, daarna op het leren op de werkplek door medewerkers en professionals. De laatste jaren waren dit vaak ook leerkrachten en schoolleiders. Steeds probeert hij mensen een breder begrip van leren te laten krijgen door ze te inspireren en in de war te brengen. Leren is immers ook impliciet leren en zelf-gereguleerd leren. Leren is ook team-leren en organisatie-leren.

Robert-Jan plaatst formatief werken in een breder spectrum van leren en ontwikkelen in organisaties. In zijn standaardwerk Canon van leren en ontwikkelen staan vijftig toelichtingen op belangrijke concepten en hun grondleggers; interessant voor iedereen die geboeid is door leren en ontwikkelen.

Geef je snel op en wees zeker van deelname!

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren