Supervisorenopleiding 2022- 2023

 

De supervisorenopleiding is een 2-jarige opleiding bestaande uit cursorisch onderwijs, klinische supervisies en supervisie over supervisie. Naar aanleiding van uw toelatingstest wordt een opleidingsplan opgesteld met daarin een inschatting van het aantal te volgen supervisies. Na goedkeuring van uw toelatingstest bent u formeel toegelaten tot de opleiding.  Het cursorisch onderwijs bestaat uit 4 cursusdagen;  
 

- Dag 1: Vrijdag 3 juni 2022 

- Dag 2: Vrijdag 18 november 2022 

- Dag 3: Vrijdag 10 februari 2023 

- Dag 4: Vrijdag 9 juni 2023 

 

Tijdens deze dagen zullen we theorie combineren met oefenen in rollenspellen. Onze trainers zullen u hierin natuurlijk goed begeleiden. Wij zijn voornemens deze live dagen te verzorgen op locatie Golden Tulip Keyser te Breda mits de coronamaatregelen dit toelaten. 


Er kan niet afgeweken worden van deze dagen en aanwezigheid is noodzakelijk voor het ontvangen van uw diploma. 

 

Na uw inschrijving ontvangt u van MBT Nederland de benodigde informatie voor de opleiding. 

 

Persoonlijke gegevens

Factuur gegevens

Voorwaarden

Toelatingseisen:

Wij verwijzen u graag naar de informatie op de website van het MBT Register, waar u de instroomcriteria en opleidingseisen kunt terug vinden. 

Indien de aangeboden training niet door kan gaan vanwege Corona, en de daarbij beperkende maatregelen opgesteld vanuit de overheid, zullen we er alles aan doen om de training opnieuw te plannen, wanneer de situatie dat toelaat. MBT Nederland kan echter niet aansprakelijk gesteld worden voor de eventuele (financiële) gevolgen hiervan.

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren