You Are Frequency

 

Welkom op deze website, het is heel leuk om te merken Wouter den Dulkdat je interesse hebt in een weekend van verdieping en aandacht voor wie je werkelijk bent,

Nederland wordt, net als veel westerse landen, geleefd door systemen en patronen, waar we zelf een groot onderdeel van zijn geworden. Onze economie vaart daar wel bij, en wij kunnen onze buikjes goed voeden in deze welvaart. Voor hen die merken dat hun welzijn niet juist gevoed wordt, en daar een verandering in willen maken, is dit weekend een prachtige kans. Stap uit de standaard patronen, adem verse lucht en krijg nieuwe zin in een leven vanuit bewuster zijn.

 

5 november is er weer een weekend "You Are Frequency", waarbij we voornamelijk werken met de patronen die ons in de weg zitten, en ervoor zorgen dat we minder ervaren in het NU. En dat terwijl het NU ons zoveel te bieden heeft. Denk aan ontspanning, verbinden met je ware zelf, contact met onmetelijke kracht en nieuwe inzichten.

 

Bijzonder aan dit weekend is dat we de patronen gaan bekijken vanuit veel verschillende perspectieven. Door westerse en oosterse technieken te gebruiken krijgen we heel veel inzicht. Deze technieken en inzichten neem je ook mee naar huis, je mag het dus ook thuis proberen;-)

 

Het weekend wordt je professioneel begeleid door Marleen Onghena en Wouter den Dulk, beide yogaleraar en coach. 

 

 

Meditatie en Yoga

Je hoeft geen ervaren yogi te zijn om deel te nemen, de oefeningen die we doen zijn bedoeld om je te laten ervaren wat yoga met je kan doen, niet om je te laten presteren. Alle oefeningen kunnen gedaan worden voor iemand zonder blessures, en mocht je toch iets niet kunnen, zijn er suggesties voor aangepaste houdingen.

Ook de meditaties zijn voor iedereen te doen, ook voor hen die aan duizend dingen tegelijk denken. Er komen best veel verschillende meditatietechnieken aan bod, waardoor je altijd wel iets vindt dat bij je past. Als je een liefhebber bent of wordt (zoals wij), zijn ze allemaal even welkom;-)

 

Natuur

De locatie op de Veluwe bevindt zich midden in het bos en heide, daar maken we tijdens de reis goed gebruik van. Neem vooral wandelschoenen mee en een (regen)jas als het weer niet zo zonnig wordt zoals nu is voorspeld;-)

 

 

 

Eten en drinken en appen

Er wordt dit weekend heerlijk voor je gekookt, alle maaltijden zijn gevarieerd, voedzaam en vegetarisch. Er wordt geen alcohol geschonken en ook mobieltjes blijven zoveel mogelijk uit, om zo ook digitaal te kunnen ontgiften. 

 

Daarnaast biedt het hotel gratis gebruik van de sauna aan, en kan je tegen betaling een massage boeken.  Kijk daarvoor op deze site 

Online inschrijfformulier

Je vindt op deze site het inschrijfformulier waarop je kan registreren. Mocht je nog vragen vooraf hebben, voel je vrij te bellen, mailen of te appen. Je vindt de contactgegevens ook op deze site.

 

Jouw bijdrage

Om van dit weekend deel uit te maken neem je je goede wil mee, betaal je 395 euro en gun je jezelf een weekend van verdieping. Het bedrag is inclusief overnachtingen, vegetarische maaltijden, (non-alcoholische) drankjes, lesmateriaal, het inzicht in jezelf en al de lessen.

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren