09.00 uur            ONTVANGST
   
09.30 uur Opening door dagvoorzitter Jaco van der Schoor

Jaco van der Schoor

Dagvoorzitter Jaco van der Schoor neemt je mee naar de basis door op geheel eigen wijze de belangrijkste ingrediënten van een gezond team te schetsen.
   
09.45 uur Aty Boers - Het gezonde team

Aty Boers

Over wat precies 'een gezond team' is kun je van mening verschillen. En over wat de rol de teamcoach daarin is ook. Ben jij de 'teamdokter' die ingrijpt als het niet goed loopt? Of ben jij een fitnesstrainer met focus op teamontwikkeling? 
 
Aan de hand van trends en ontwikkelingen binnen teamcoaching gaat Aty in op de vraag hoe je als teamcoach kunt aankijken tegen teamgezondheid en krijg je handvatten om daar een (nog) effectiever aan bij te dragen.
   
10.15 uur Martijn Vroemen - De gezonde teamcoach

Martijn Vroemen

Martijn Vroemen houdt een pleidooi voor een holistische benadering van team(coach)gezondheid. Daarbij focust hij op de emotionele en spirituele dimensie van teamcoaching en onderzoekt hij het belang van zelfbewustzijn van de teamcoach. Hij legt tevens de relatie met de omgeving van het team, die lang niet altijd zo gezond is. Wat doe je als de omgeving niet teamvriendelijk is?
   
10.45 uur PAUZE
   
11.15 uur Ron Blaauw - Uit de keuken

Ron Blaauw

Waar komt een teaminspanning meer tot uiting dan in de keuken van de bekendste en origineelste chef-kok van Nederland? Ron Blaauw deelt met jou zijn inzichten en ervaringen over hoe hij zijn teams tot geweldige prestaties weet te brengen, zonder concessies te doen aan zijn kernwaarden.
   
11.45 uur Paneldiscussie
 
Dagvoorzitter Jaco van der Schoor stelt samen met jou vanuit het publiek en keynotesprekers Aty Boers, Martijn Vroemen en Ron Blaauw verschillende invalshoeken en inzichten binnen teamcoaching ter discussie. De kernvraag: waar sta jij nu als teamcoach en hoe wil je je verder ontwikkelen?
   
12.15 uur LUNCH
   
13.00 uur Workshopronde 1
  Bekijk hier alle workshops en maak je keuze.
   
14.30 uur PAUZE
   
14.45 uur Workshopronde 2
  Bekijk hier alle workshops en maak je keuze.
   
16.15 uur Afsluiting 
 
Dagvoorzitter Jaco van der Schoor belicht de belangrijkste learnings van de dag, zodat jij met alle inzichten en tools door kan naar de borrel.
   
16.30 uur BORREL

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren