Meld je hier aan!

Zomerbijeenkomsten Akkerbouw:

Duurzaam telen met rendement

 

We staan de komende jaren voor grote uitdagingen om de gewassen het hele groeiseizoen gezond te houden. En duurzaam te telen met rendement. Agrifirm doet al jaren onderzoek om nieuwe oplossingen te vinden voor ziekten, plagen en wegval van middelen door een geïntegreerde teeltaanpak. 

 

Tijdens de zomerbijeenkomsten 'Duurzaam telen met rendement' vertellen onze specialisten je alles over de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van gewasverzorging. En is er volop tijd om ervaringen uit te wisselen en bij te praten met collega-telers. Wij zorgen dat de koffie klaar staat. Er is een half uur van tevoren een inloop. Na afloop is er een broodje hamburger en drinken.

 

Onderwerpen:

  • Spuittechniek; nieuwe ontwikkelingen
  • Mechanische onkruidbestrijding
  • Beslissings Ondersteunende Systemen (BOS)
  • Groene middelen
  • Gezonde bodem
  • Circulaire meststoffen
  • Erfafspoeling

 

Datum Tijd Locatie
30-06-2022 13.00-15.30 uur WUR Lelystad
30-06-2022 16.00-18.30 uur WUR Lelystad
06-07-2022 14.00-16.30 uur Loonbedrijf Blankenspoor-Harskamp
07-07-2022 15.00-17.30 uur Forward Farm ‘Het Groene Hart’-Abennes
07-07-2022 19.00-21.30 uur Forward Farm ‘Het Groene Hart’-Abennes

Licentieverlenging thema 'Veiligheid en Techniek': 
Deze studiebijeenkomsten tellen ook mee voor het verlengen van jouw spuitlicentie op het onderdeel ‘Veiligheid en Techniek'. De administratieve kosten zijn hiervoor € 45,-.

 

Aanmelden verplicht

Vooraf aanmelden is verplicht. Blijf thuis bij (verkoudheids)klachten. Bureau Erkenningen hanteert een maximum aantal deelnemers per bijeenkomst, ook als je niet komt voor verlenging. Om teleurstelling te voorkomen vragen wij je om je aan te melden. 

 
LET OP: Neem jouw geldige licentiepas en identiteitsbewijs mee naar de bijeenkomst! 

 

Leuk dat je je aanmeldt. De velden gemarkeerd met (*) zijn verplicht voor een goede afhandeling van uw aanmelding. Vul jouw gegevens hieronder in en klik vervolgens op de knop 'Verzenden'.

Je ontvangt jouw bevestiging direct per e-mail. Zorg ervoor dat deze op jouw telefoon staat of dat je de bevestiging uitgeprint meeneemt, zodat we de code bij binnenkomst kunnen scannen.

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren