MBT Familie

Deze training betreft een Blended Learning. U kunt op een online platform de theorie uzelf eigen maken. 
Tijdens twee trainingsdagen zal er geoefend worden met de theorie. Onze trainer zal u hierin begeleiden. 

Online platform

Wanneer u staat ingeschreven ontvangt u circa twee maanden voor de eerste trainingsdag een inlogcode die toegang geeft tot het platform. Wij adviseren u om zo snel mogelijk te starten met de online kennismodules zodat u voldoende tijd heeft om u zich de theorie eigen te maken. 

Het online deel van de training bestaat uit meerdere modules. Elke module bevat een presentatie van de theorie inclusief een toelichting door de trainers middels video. Iedere module wordt afgesloten met een aantal vragen om uw kennis te toetsen.


Trainingsdagen op locatie

Tijdens de trainingsdagen staan het integreren van de theorie met de praktijk en het oefenen van de klinische vaardigheden centraal. Er wordt veel gewerkt met rollenspellen. Onze trainers zullen u hierin begeleiden. Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen er meerdere trainers aanwezig zodat er in kleine groepen geoefend kan worden. De training biedt volop ruimte en veiligheid om vragen te stellen en eigen ervaringen in te brengen.

Trainingstijden bij een training op locatie

Dag 1: 09:00 – 16:30 (inloop vanaf 08.45 uur)

Dag 2: 09:00 – 16:30 (inloop vanaf 08.45 uur)

We zijn voornemens de trainingsdagen op locatie te verzorgen. Mocht er door omstandigheden dit niet mogelijk zijn zullen we overstappen naar Online onderwijs en zullen we u hier tijdig van op de hoogte brengen.


Accreditatie

Wordt aangevraagd bij de beroepsverenigingen FGzPt, NVvP, NVP, NIP/NVO, NVRG, VSR en VenVN. Bij 100% aanwezigheid op alle trainingsdagen worden de accreditatiepunten toegekend (indien de deelnemer de registratienummers heeft aangeleverd bij inschrijving). Ook ontvangt de deelnemer een certificaat bij 100% aanwezigheid.

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren