Kennissessie: Van beleid naar praktijk! 2 juni, 15.30 uur, Amsterdam

Op weg naar aardgasvrije wijken en energieneutrale bedrijventerreinen

 

 

De realisatie van aardgasvrije wijken en energieneutrale bedrijventerreinen, het is als een groot avontuur met veel onzekerheden. Onzekerheden voor overheden, bewoners, ondernemers en andere belanghebbenden. Door kennis en ervaringen te delen zorgen we ervoor dat we de energietransitie versnellen en dit avontuur samen aankunnen.

ManEngenius organiseert daarom de kennissessie: van beleid naar praktijk! Na deze sessie lopen we naar buiten met meer handvatten om aardgasvrije wijken en energieneutrale bedrijventerreinen te realiseren.

Verzekerd zijn van een plek en deelname aan deze kennissessie? U kunt zich registreren onder het kopje “aanmelden” bovenaan deze webpagina.

 

Over de kennissessie

 

Melvin Redeker-neemt ons tijdens deze kennissessie mee op een avontuurlijke reis. Melvin inspireert ons en laat zien wat er voor nodig is om dit avontuur samen tot een goed einde te brengen. Gedurende de reis maakt Melvin de vertaling van het beleid naar de praktische uitvoer van aardgasvrije wijken en energieneutrale bedrijventerreinen. Samenwerken, draagvlak creëren, kennis delen en verbinden staan centraal.

Melvin legt deze reis samen af met Robbert Willé (Projectleider- Aardgasvrij Purmerend) en Bert Strijker (Directeur- Energie Collectief Utrechtse Bedrijven). 

 

Onze sprekers

 

 

 

 

 Praktische informatie

 

 

 

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren