Zomerborrel Toegankelijk Ondernemen

Beste Haagse ondernemer,

Mede namens de wethouders Anne Mulder (coordinator Toegankelijkheid) en Saskia Bruines (wethouder economie) nodigen wij u uit voor de zomerborrel Toegankelijk Ondernemen.

Wat kun je als ondernemer doen om de stad toegankelijk te maken voor mensen met een beperking? En weet je dat we hiervoor financieringsmogelijkheden hebben om jou als ondernemer hierin te ondersteunen? Hierover gaan we graag met jullie in gesprek tijdens de zomerborrel. Je bent vanaf 16.45 uur welkom bij museum Beeld en Geluid. We beginnen om 17.30 uur. Het definitieve programma ontvang je na aanmelding.

Je wordt bijgepraat door wethouder Anne Mulder over de collegeambities voor een toegankelijker en gastvrij Den Haag. En we horen graag hoe jij als ondernemer hier een rol in kan hebben, wat je hiervoor nodig hebt én wat de Alliantie Toegankelijk Den Haag voor je kan betekenen. Laten we kijken waar we elkaar nodig hebben en kunnen versterken zodat iedereen zich welkom voelt in jouw onderneming. 

We sluiten af met een gezamenlijke borrel. Er is genoeg tijd om met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van een lichte maaltijd. Dus: denk, praat en doe mee! We zien je graag 20 juni in museum Beeld en Geluid. 

Deel deze uitnodiging gerust met anderen in je netwerk voor wie deze bijeenkomst ook interessant kan zijn.

Hartelijke groet, ook namens mijn collega-wethouder Saskia Bruines (economie),
 

Anne Mulder
Coördinator Toegankelijkheid

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren