Cursusdag: Grondstoffen – QC’

Welkom op het registratieformulier voor de NVZA cursusdag: Grondstoffen - QC; Uitdagingen op het QC-lab met een focus op grondstoffen.

We vernemen graag of er dieetwensen of allergieën zijn waar we rekening mee moeten houden. Er worden standaard voldoende vegetarische opties voorzien.

De cursus vindt plaats in Aristo meeting center Utrecht CS.
Aristo is perfect te bereiken met openbaar vervoer. Het is gevestigd in winkelcentrum Hoog Catharijne, op 2 minuten loopafstand van het NS-station Utrecht centraal.

Algemene voorwaarden
Voor je inschrijving worden persoonsgegevens verzameld, bewerkt en opgeslagen door de NVZA. De persoonsgegevens van de deelnemer worden veilig en volgens de geldende voorschriften bewaard. Je kunt altijd vragen om informatie over de opgeslagen gegevens, alsmede om rectificatie, verwijderen of beperkte verwerking. Dit kun je schriftelijk aanvragen via cursus@nvza.nl

De NVZA zal je gegevens niet aan derden verstrekken tenzij je redelijkerwijs kunt verwachten dat deze gegevens aan een derde worden doorgegeven in verband met te leveren producten of diensten in relatie tot je inschrijving van deze cursus.

€ 190,00

Totaal: € 190,00

Exclusief € 39,90 btw. (€ 229,90 incl. btw)

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren