In Your Feminine Power Ontwaak jouw innerlijke kracht en omarm je vrouwelijke energie tijdens onze eendaagse retreat, speciaal ontworpen voor vrouwen zoals jij! Vrouwen die hun leven vol kracht en intuïtie willen leiden.

Op zaterdag 28 oktober zal de eerste editie van 'In Your Feminine Power'retreat plaatsvinden. Het belooft een transformerende dag vol ervaringen, yoga, meditatiesessies, een workshop energetisch werk, voedzame lunch, en je leert over leven in lijn met je vrouwelijke cyclus. Een dag waarin jij centraal staat!

Ontdek de unieke voordelen van dit retreat: 

 • Tijdens dit retreat ontdek je de kracht van de vrouwelijke energie en leer je hoe je in harmonie kunt leven met je cyclus.
   
 • Je ervaart dat je tegelijkertijd krachtig kunt zijn en vanuit je intuïtie kunt leven.
   
 • Je deelt deze ervaring met andere vrouwen die dezelfde reis maken en creëert een netwerk van steun en begrip.
   
 • Na deze dag keer je naar huis vol nieuwe inzichten en openbaringen, met een hart vol kracht en liefde en een geest die openstaat voor groei.
   

Dit is jouw kans om jezelf volledig centraal te stellen, je vrouwelijke energie te ontdekken en te omarmen, en in balans door het leven te gaan. Laat deze kans niet voorbijgaan, stap in je kracht en laat je vrouwelijke energie stralen!

 

 

 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren