Kick-off event H2roadtrip
Wat kan het mkb vandaag al met waterstof?

Maandag 22 april 2024 - 15.00 - 18.00 uur
KWR Water Research Institute, Nieuwegein

Wij, André Molengraaf (H2storage) en Els Molengraaf (Els4Organising) nodigen je van harte uit voor de
kick-off van onze H2roadtrip, een uniek evenement waarbij MKB-bedrijven de kracht van waterstofmobiliteit zullen demonstreren. Ontdek hoe waterstof niet alleen de toekomst is, maar ook nu al een duurzame realiteit kan zijn.

Dit evenement markeert tevens het begin van onze H2roadtrip. Een 12.000 kilometer lange reis langs de kustlijn van Europa, van Oslo naar Istanbul, met als doel emissieloos te reizen en te leven en de veelzijdigheid van waterstof als duurzame energiebron te benadrukken.

Waterstof in de schijnwerpers
Tijdens de inloop krijg je de unieke kans om diverse hedendaagse toepassingen van waterstof te bekijken, zoals bouwmachines, lichte- en zware bedrijfsauto’s, generatoren en mobiele laadoplossingen. Daarnaast presenteren wij onze aangepaste pick-up truck en ons eigen gebouwde tiny house on wheels, uitgerust met twee waterstoftanks en H2 generator, waarmee we de H2roadtrip zullen maken.

In het plenaire programma gaan we o.a. in gesprek met ervaringsdeskundigen uit de sectoren transport, luchtvaart, scheepvaart, energietransitie en overheid, onder leiding van dagvoorzitter Alice Krekt, directeur van NLHydrogen en leren we van de ervaringen Van waterstof als veelzijdige energiedrager. Klik hier voor het uitgebreide programma.

Meld je aan en beweeg mee naar een groenere toekomst!

Voor elke registratie planten wij een boom via Trees for all.


Wij zien uit naar je komst!

André & Els Molengraaf

H2roadtrip
www.h2roadtrip.com
Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren