7e NT1 conferentie - Meetellen!

De jaarlijkse NT1 conferentie staat weer gepland en wel op woensdag 20 maart 2024 in De Kas, De Bleek 13, 3447 GV in Woerden. Graag nodigen wij je hiervoor uit.

De inmiddels 7e conferentie heeft de titel gekregen “Meetellen!”. In deze periode waarin ‘leven in armoede’ voor steeds meer mensen, ook in Nederland, een realiteit is, is het van belang dat iedereen gebruik kan maken van alle mogelijkheden die er zijn om iets aan die situatie te doen. Dat het van belang is om over goede lees-reken en digitale vaardigheden te beschikken is een open deur. Het is aan ons er voor te zorgen dat NT1 deelnemers hierover beschikken. Tijdens de conferenties zijn er lezingen en workshops die handvatten geven om daar in de lespraktijk, ook in het kader van die armoede,  iets aan te doen. Deze conferentie is bedoeld en toegankelijk voor NT1-docenten, beleidsambtenaren, taalregisseurs en professionals uit de bibliotheekwereld die verantwoordelijk zijn voor basisvaardigheden.
(Stel dus geïnteresseerde professionals uit je netwerk op de hoogte.)

Het ochtend- en het middagprogramma starten met een plenaire sessie, waarin het thema armoede en hoe daarmee om te gaan centraal staat.

Na de plenaire sessies hebben de deelnemers zowel voor als na de lunchpauze de mogelijkheid om een workshop naar keuze te volgen. De workshops in de ochtend en de middag zijn deze keer gelijk (zie het programma).

We zien je graag.

Met vriendelijke groet,

Voorbereidingsgroep NT1 conferentie

Marianne, Ellen, Ellen, Aimee, Maurice en Mieke

Deze conferentie is mede mogelijk gemaakt 
door: 

 

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren