In Your Feminine Power​​​​​​​​

11-mei-2024 | Le Freinage

In Your Feminine Power

11 mei 2024 - 2e editie

Ontwaak jouw innerlijke kracht en omarm je vrouwelijke energie tijdens de tweede editie van het In Your Feminine Power retreat, speciaal ontworpen voor vrouwen zoals jij! Vrouwen die hun leven vol kracht en intuïtie willen leiden.

Op zaterdag 11 mei zal de tweede editie van het In Your Feminine Power retreat plaatsvinden op een prachtige nieuwe locatie, Le Freinage.

Het belooft een transformerende dag te worden vol met yoga, meditatiesessies, een begeleide breathwork sessie, je leert over de vrouwelijke cyclus, krijgt zowel een gezond en voedzaam ontbijt als lunch en je verbind jezelf met gelijkgestemden vrouwen.

Een dag waarin jij als vrouw centraal zal staan!

Ontdek de unieke voordelen van dit retreat: 

  • Tijdens dit retreat ontdek je de kracht van de vrouwelijke energie en leer je hoe je in harmonie kunt leven met je cyclus.

  • Je ervaart hoe krachtig je eigen lichaam en geest kunnen zijn tijdens de flow en breathworksessie

  • Je ervaart dat je tegelijkertijd krachtig kunt zijn en vanuit je intuïtie kunt leven.

  • Je deelt deze ervaring met andere vrouwen die dezelfde reis maken en creëert een netwerk van steun en begrip.

  • Na deze dag keer je naar huis vol nieuwe inzichten en openbaringen, met een hart vol kracht en liefde en een geest die openstaat voor groei.

Dit is de kans om jezelf te eren, je vrouwelijke energie en kracht te ontdekken en te omarmen en (weer) in balans door het leven te gaan. Grijp deze prachtige kans en laat je vrouwelijke energie (terug) stralen!

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren