Registratie losse tickets

Open Tour De Rotterdam en hotspot Katendrecht

De Rotterdam en hotspot Katendrecht

Van droomuitzicht op meer dan 100 meter hoogte tot kijkje achter de schermen

  • 1 uur 30 min. | za of zo | max. 20p per gids | €19,95       

Een professionele gids brengt u in 1,5 uur naar de 31ste verdieping van architectuuricoon De Rotterdam, vertelt over historie en toekomst van de Wilhelminapier en brengt u achter de schermen op hotspot Katendrecht.


360°-uitzicht De Rotterdam
Rotterdam is de stad van moderne architectuur. Met deze rondleiding komt u ook echt even binnen! De tour begint met exclusief toegang tot De Rotterdam. Onze gids neemt u mee in een van Europa’s snelste liften. Op de 31ste etage kunt u vrij rondlopen en volop van het 360°-uitzicht genieten. Dat maakt een bezoek heel bijzonder.

Wilhelminapier
We lopen verder over de Wilhelminapier. De voormalige thuisbasis van de Holland Amerika Lijn en nu een van dé architectonische visitekaartjes van Nederland. Een mix van monumentale gebouwen en spectaculaire nieuwbouw ontworpen door internationaal befaamde architecten als Rem Koolhaas/OMA, Norman Foster, Renzo Piano, Alvaro Siza, Mecanoo.


Katendrecht
Een loopbruggetje verbindt de Wilhelminapier met Katendrecht, een schiereiland tussen de Rijnhaven en Maashaven met een roemruchte historie. Vroeger Chinatown, zeemanskwartier en hoerenbuurt, nu een bruisend stadsdeel met rauwe randjes. Tijdens de excursie neemt de gids u mee, kris kras door Katendrecht. U hoort alles over de krachten die Katendrecht hebben gemaakt en nu maken, u praat met ondernemers, bent te gast in huizen. Een echt kijkje achter de schermen.

 

INBEGREPEN 

  • een exclusief bezoek aan een van de hoge verdiepingen van Rem Koolhaas’ De Rotterdam, met indrukwekkend uitzicht over de stad​
  • een 'achter-de-schermen' rondleiding kris-kras door Katendrecht over gebiedsontwikkeling, initiatieven en bijzonder plekken
  • 3 ontmoetingen op Katendrecht: met lokale ondernemer(s)/bezoek aan een kluswoning of vrije-kavel-woning/speciale plek
  • een prachtige grote ansichtkaart van het gebouw De Rotterdam 
  • begeleiding door een deskundige en hartelijke (lokale) (architectuur)gids
  • 1 uur 30 | ma-zo | max. 20p per gids  
  • Start bij Fenixloods II aan Veerlaan 21
  • Eindigen bij Verhalenhuis, Rechthuislaan 1
  • Deze tour is niet geschikt voor deelnemers die slecht ter been zijn of deelnemers met een rollator en/of rolstoel. Kinderwagens en buggy's kunnen niet mee tijdens een tour. 

TICKETPRIJS 

Tickets kosten €19,95 p.p. (incl. BTW, incl. registratiekosten, excl. transactiekosten - afh. van de gekozen betaalwijze). Voor beschikbare data zie hieronder.

BESCHIKBARE DATA 

Kies de door u gewenste datum en geef in het vakje ervóór aan hoeveel tickets u wilt bestellen. 

Heeft u een specifieke dag in gedachten maar is deze nog niet opengesteld of al volgeboekt, dan kunt een berichtje sturen naar info@derotterdamtours.nl en informeren naar de mogelijkheden.

Selecteer het aantal tickets bij de gewenste datum.

     ⬇ 

€ 19,95
€ 39,90
€ 59,85
€ 79,80
€ 99,75
€ 119,70
€ 139,65
€ 159,60
€ 179,55
€ 199,50

Totaal: € 0,00

Dit totaalbedrag is inclusief BTW en registratiekosten en exclusief transactiekosten. Deze zijn afhankelijk van de gekozen betaalwijze en gelden per registratie - zijn onafhankelijk van het aantal tickets per registratie

UW GEGEVENS / YOUR DETAILS                        

UW BESTELLING 

Uw eigen ticket is door middel van uw registratie besteld. Bij Tickets overige deelnemers geeft u aan hoeveel tickets u naast uw eigen ticket wilt bestellen.

CHECK VOORDAT U AFRONDT: 
- heeft u het juiste aantal tickets ingevoerd bij de juiste datum? 
- heeft u bij 'Uw bestelling' het juiste aantal tickets ingevoerd?
- klopt het totaalbedrag?
- heeft u de voorwaarden gelezen m.b.t. een geen-restitutie regeling? Restitutie is niet mogelijk. Wel zijn de tickets overdraagbaar of kunt u uiterlijk 1 week van te voren de datum wijzigen.
 
U ontvangt een bevestiging per mail. Check uw spammailbox als u de mail niet lijkt te hebben ontvangen.
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren